Taylor Swift kondigt nieuw album ‘The Tortured Poets Department’ aan

Hoewel fans dachten dat Taylor Swift de heruitgave van het album ‘Reputation’ zou aankondigen, heeft ze toch vriend en vijand verrast. Tijdens de Grammy Awards heeft de zangeres namelijk laten weten dat er in april een gloednieuw album zal verschijnen. Dat album zal ‘The Tortured Poets Department’ heten.

Een uitverkochte tour, een gigantisch populaire concertfilm en een romance die recht uit een romcom lijkt te komen. Dat is het jaar van Taylor Swift in een notendop. Sinds gisteren werd dat jaar nog een beetje specialer, want de zangeres is nu recordhouder op de Grammy Awards. Daar won ze voor de vierde keer de award voor beste album. Tijdens haar speech had Swift ook verrassend nieuws voor de fans.

‘The Tortured Poets Department’

Tijdens de Grammy Awards kreeg Taylor Swift een prijs voor haar meest recente album ‘Midnights’. Ondertussen is de zangeres ook bezig met de heruitgave van oude albums om zo de rechten op de muziek terug te claimen van Scooter Braun. Fans hoopten al lang op een aankondiging die hen meer zou vertellen over de heruitgave van ‘Reputation’, maar de zangeres was hen te slim af.

“Ik wil de fans bedanken door jullie te vertellen dat ik de laatste twee jaar nog een geheim bij me heb gehouden. Mijn nieuwe album zal namelijk op 19 april verschijnen”, vertelde Swift tijdens de Grammy Awards. “Het heet ‘The Tortured Poets Department’ en ik ga nu de cover op sociale media gaan posten.” Dat deed ze uiteindelijk ook via Instagram en X.

Bekijk de aankondiging en cover hier:

Meer
Lees meer...