‘The Eras Tour’ van Taylor Swift verschijnt bijna op Disney+, streamingdienst lanceert trailer

Het is bijna zover! Vanaf volgende week kan iedereen met een abonnement op Disney+ naar het concert van Taylor Swift kijken. Het gaat om een optreden uit haar The Eras Tour, waarmee de zangeres deze zomer ook in Europa te zien is. Om de fans warm te maken, lanceerde de streamingdienst alvast een trailer.

Een van de grootste releases van Disney+ dit jaar wordt zonder twijfel de The Eras Tour van Taylor Swift. De streamingdienst kondigde vorige maand aan dat de concertfilm vanaf 15 maart te zien zou zijn en daarbij hoopt het op gigantische kijkcijfers. Dat zal ook moeten, aangezien Disney+ maar liefst 75 miljoen dollar (zo’n 70 miljoen euro) betaalde voor de rechten.

The Eras Tour

Swift begon in maart 2023 aan een van de grootste concerttours ooit: The Eras Tour. Daarmee brak ze record na record. In het najaar was de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour ook in de cinema te zien, en ook daar was het een enorm succes. Aangezien heel wat fans, en zelfs ook andere mensen, naar de bioscoop trokken, werd de film ook voor streamingdiensten heel interessant.

Uiteindelijk trok Disney+ aan het langste eind. Daar zal de concertfilm vanaf 15 maart te zien zijn. De The Eras Tour (Taylor’s Version) zal vier extra akoestische songs bevatten, waaronder cardigan. Daarvan is in de trailer die Disney deelde ook al een klein deeltje te zien. In de rest van de video zien we alvast heel wat verschillende outfits en uitbundige fans.

Bekijk de teaser hier:

Meer
Lees meer...