Concertfilm ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ vanaf volgende maand te bekijken op Disney+

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) is vanaf vrijdag 15 maart te bekijken op Disney+. Het gaat om de succesvolle concertfilm met daarnaast ook vijf extra nummers, waaronder Cardigan.

2023 was hét jaar van Taylor Swift. De populaire zangeres begon in maart aan een van de grootste concerttours ooit: ‘The Eras Tour‘. Daarmee brak ze record na record. Ondertussen is de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour ook in de cinema te zien, en ook daar is het een enorm succes. Tussendoor bracht ze ook twee oudere albums opnieuw uit door discussies over de rechten van haar masters.

Maar ook 2024 lijkt het jaar te worden van Taylor Swift. Zo wordt er de voorbije dagen voortdurend gespeculeerd over haar aanwezigheid tijdens de Super Bowl en komt ze ook met een gloednieuw albumThe Tortured Poets Department’.

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)

En ook de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) komt opnieuw in de aandacht te staan. Disney maakte namelijk zojuist bekend dat die film vanaf 15 maart te zien zal zijn op hun streamingdienst Disney+. Vanaf dan kan je de concertfilm als abonnee gratis streamen.

The Eras Tour is een waar fenomeen dat fans over de hele wereld in vervoering brengt en blijft brengen. We zijn erg enthousiast om dit opwindende concert naar het publiek te brengen, waar ze ook zijn, exclusief via Disney+”, zegt Disney-CEO Bob Iger daarover.

Naast de concertfilm, die ook in de cinema te zien was, zal de film op Disney+ ook nog het nummer Cardigan en vier extra akoestische nummers bevatten.

Meer
Lees meer...