Left Right
scrollTop top

‘Lupin’ deel 2 komt eraan: Netflix deelt eerste teaser én info releasedatum


Lupin
© Lupin – Netflix

Lupin is één van de best bekeken series op Netflix van het moment. Momenteel telt de reeks nog maar 5 afleveringen, maar die worden héél binnenkort al aangevuld. Die mededeling kregen fans te zien op het einde van ‘deel 1’. Maar nu heeft Netflix voor het eerst meer informatie gegeven over het vervolg daarop. Lupin deel 2 verschijnt komende zomer op Netflix!

Goed nieuws voor wie de eerste vijf afleveringen van Lupin in een recordtempo verslonden heeft. Het tweede deel van de enorm populaire reeks verschijnt namelijk komende zomer al op Netflix. Dat heeft de streamingdienst zelf bekendgemaakt met een teaser.

Lupin

Lupin deel 1 eindigde met een gigantische cliffhanger. Assane Diop (Omar Sy) en z’n (ex?-)vrouw Claire (Ludivine Sangier) zoeken op het strand naar hun zoon. Wat de personages niet wisten, maar kijkers wel, is dat de handlanger van Pellegrini de jongen ontvoerd heeft.

Fans verwachtten dus al dat Diop de zoektocht naar z’n vermiste zoon zou verderzetten. En dat heeft Netflix nu ook bevestigd. De streamingreus deelde namelijk een eerste teaser voor Lupin deel 2. Daarin zien we dat Pellegrini de jongen gebruikt als aas om Diop te kunnen vangen.

“Rug tegen de muur”

“De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assanes familie letterlijk uit elkaar gerukt”, staat onder de teaser te lezen. “Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen. Ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.”

Bekijk hier de teaser van Lupin deel 2:

Lupin deel 2 verschijnt komende zomer op Netflix. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428