Left Right
scrollTop top

Deze luxecruise in het thema van ‘Friends’ vaart volgend jaar uit en je kan nu je plaats reserveren


Friends cover
© Warner Bros.

Fans van de Friends kunnen volgend jaar de ultieme fanervaring beleven op een speciale cruise die volledig in het thema staat van de populaire sitcom. Zo is er onder andere een verkleedwedstrijd en een Friends-quiz, al zijn tickets wel niet goedkoop.

Zeventien jaar na het laatste seizoen heeft Friends nog niets van zijn populariteit ingeboet. Zeker na de recente reünie is de sitcom populairder dan ooit. Het ideale moment dus om een cruise te organiseren die volledig in het teken staat van de zes bekende vrienden.

Mei 2022

Dat dacht ook het reisbureau Fana World Travel. Zij organiseren daarom volgend jaar van 15 tot 21 mei 2022 een Cruise with Friends op het cruiseschip Celebrity Equinox. De reis vertrekt in Fort Lauderdale in Florida en doet ook de havens van Key West, Grand Cayman op de Kaaimaneilanden en Cozumel in Mexico aan.

“Maak je klaar om te eten zoals Joey, grapjes te maken zoals Chandler, te koken zoals Monica, te winkelen zoals Rachel, yoga te doen zoals Phoebe en te graven zoals Ross”, valt te lezen op de website van de cruise. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc zelf zullen jammer genoeg niet aanwezig zijn op de cruise. Wel is er onder andere een verkleedwedstrijd en een quiz voorzien.

Tickets boeken

Wie zin heeft in deze unieke trip, kan nu zijn ticket boeken. Daarvoor betaal je wel tussen de 1,648,66 dollar (zo’n 1.350 euro) en 3.048,66 dollar (zo’n 2.500 euro). In die prijs zit naast je kajuit op het cruiseschip ook drank, wifi een budget voor als je aan land gaat in de havensteden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…