Left Right
scrollTop top

Maisie ‘Arya Stark’ Williams laat geniale ‘Game of Thrones’-tattoo zetten


Maisie ‘Arya Stark’ Williams laat geniale ‘Game of Thrones’-tattoo zetten

De opnames van het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ lopen op z’n einde. De acteurs moeten dus afscheid nemen van de reeks en het personage dat ze jarenlang vertolkten. Maisie Williams, die in de reeks de rol van Arya Stark voor haar rekening nam, doet dat nu op gepaste wijze.

Maisie Williams was amper veertien jaar toen ze voor het eerste in de huid van de jongste Stark-zus in Game of Thrones kroop. Ondertussen zijn we zeven jaar later en is Maisie 21 jaar oud. We mogen dus zeggen dat ze opgroeide met haar alter ego Arya Stark. Onlangs moest ze afscheid nemen van dit personage, maar nu gaat de Britse actrice voor een blijvende herinnering aan haar Game of Thrones-jaren.

Tattoo

Enkele weken geleden liet de televisiezus van Maisie, Sophie Turner, ook al een tattoo zetten als herinnering aan haar rol als Sansa Stark in Game of Thrones. Zij koos voor het symbool van de Starks, de wolf, met een deel van hun lijfspreuk erbij.

Doordat Sophie daarbij voor de tekst “the pack survives” ging, dachten veel fans er een tip in te zien voor het einde van Game of Thrones. Want zou dit betekenen dat “the pack” a.k.a. de familie Stark het haalt? Sophie ontkende deze geruchten al. In The Late Late Show vertelde ze dat ze het simpelweg een mooi levensmotto vindt, waar ze zelf ook naar leeft. Volledig luidt het als volgt: “When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives“. Het betekent dus zoveel als dat je samen sterker staat dan alleen. Veel wijzer raakten we dus niet uit deze tattoo, maar ook Maisie hintte in haar afscheidsfoto van Game of Thrones op een positief einde voor de Starks. Hoe het echt voor hen afloopt, zullen we dus pas te weten komen in 2019, wanneer het laatste seizoen uitgezonden zal worden.

“A girl has no name”

Maisie en Sophie zijn door hun rol als zussen in Game of Thrones goede vriendinnen geworden, dus komt het niet als een verrassing dat ook Maisie een tattoo laat zetten als eerbetoon aan haar rol in de populaire reeks.

De actrice koos voor een simpele tattoo van amper twee woorden. Maar wel twee woorden met een belangrijke betekenis voor haar personage Arya Stark. “No one” leest de tattoo. Een verwijzing naar Arya die na haar opleiding bij Jaqen H’ghar een Faceless Man geworden was, of zoals ze zichzelf omschrijven: “no one“.

Maisie liet haar tattoo zetten bij de tattoo-artiest Mr. K. in New York, die de foto als eerste teasede op zijn Instagram. Opvallend daarbij is dat ook Sophie Turner en haar verloofde Joe Jonas er ook onlangs een nieuwe tattoo lieten zetten. Het koppel liet allebei een tattoo zetten voor hun grootvaders. Sophie ging voor een G. op haar vinger, Joe voor een foto van zijn grootvader op zijn arm.

Bekijk hier de tattoos van Sophie Turner en Joe Jonas:

Instagram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…