‘Malificent 3’ bevestigd mét terugkeer Angelina Jolie

De eerste film van Malificent met actrice Angelina Jolie in de hoofdrol verscheen in 2014, gevolgd door een tweede film in 2019. En nu heeft Angelina Jolie zelf verklapt dat er gewerkt wordt aan een derde film van de reeks, waarin ze dus ook opnieuw te zien zal zijn.

In 2014 was Malificent een van de eerste live-actionverfilmingen van een Disneyklassieker. Het ging hierbij om een nieuwe versie van het sprookje Doornroosje, waarbij we meer inzoomden op slechterik Malificent dan op de prinses. De film werd een succes met een box office van meer dan 750 miljoen dollar (695 miljoen euro), waardoor in 2019 een vervolg verscheen. En nu, bijna vijf jaar na Malificent: Mistress of Evil, zal Angelina Jolie nog eens terugkeren als een van de meest iconische slechteriken uit de geschiedenis van Disney.

Malificent 3

In een interview met The Wall Street Journal heeft actrice Angelina Jolie laten weten dat ze op dit moment werkt aan de derde film in de reeks. Maar in datzelfde interview vertelde ze ook dat ze denkt aan stoppen als actrice. Daarbij vertelt ze dat de lang aanslepende scheiding van Brad Pitt ervoor zorgde dat ze niet meer zo vrij kon leven en reizen als ze wilde waardoor ze nu graag Los Angeles zou verlaten en permanent in haar huis in Cambodja wil gaan wonen.

In de vorige twee films uit de Malificent-reeks werd de rol van Aurora aka Doornroosje gespeeld door Elle Fanning. Daarnaast waren ook Michelle Pfeiffer, Harris Dickinson, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor en Juno Temple te zien in de films. Het is nog niet geweten of ook zij zullen terugkeren voor de derde film van Malificent. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk of de opnames al gestart zijn, waardoor het ook moeilijk is om in te schatten wanneer de film zou kunnen verschijnen.

Meer
Lees meer...