‘Maleficent 2’ speelt vanaf morgen in de bioscoop, wij konden al een kijkje nemen

Maleficent 2

Hands up, want Maleficent 2 speelt vanaf morgen in de zalen. We hebben er maar liefst zes jaar op moeten wachten, maar het vervolg is er eindelijk. Angelina Jolie kruipt opnieuw in de huid van de kwaadaardige Maleficent. En je leest het goed, haar licht ontvlambare zelve is weer van de partij.

Vanaf morgen kan je in de bioscoop gaan kijken naar het vervolg van Maleficent. En dat belooft veel drama en geweld. Angelina Jolie neemt opnieuw de rol van Maleficent op zich. Deze keer hebben de makers extra hard gelet op haar présence, want damn, Jolie is een echte vamp.

Nieuwe outfits

Zo heeft Disney van de kwaadaardige heks een super knappe vrouw gemaakt in de real life-film. We krijgen namelijk Jolie haar lange golvende haar te zien dat bedekt is met haar hoorns. Daarnaast zijn de kostuums die de actrice draagt sexyer in vergelijking met de eerste film.

Het verhaal begint ongeveer waar de eerste film eindige. Aurora vertoeft nog altijd in de Moors bij Maleficent. Daar leven de twee hun rustige leven samen met prins Philip, Diaval en de feeën. Maar de prins wil trouwen met Aurora en dát verloopt niet even vlot.

Aurora en Maleficent worden uitgenodigd op het kasteel van prins Philip voor een leuke rendez-vous met de ouders van de prins. Maar dat draait al snel uit op één grote ramp. De koningin van het rijk van prins Philip noemt Aurora namelijk namelijk háár dochter. En dat schiet bij Maleficent in het verkeerde keelgat. Uiteindelijk kiest prinses Aurora de kant van Philips familie en dat zorgt voor grote onmacht bij Maleficent.

Een Maleficent-leger

Genoeg reden om een nieuwe bloedstollende film te maken. Want geloof ons, er is genoeg geweld te zien in de film. Nadat Maleficent vertrekt op het paleis komt ze er snel achter dat zij niet de enige van haar soort is. Er is maar liefst een heel leger aan Maleficent-vogel-figuren die hun intrede doen in de tweede film.

Een superspannend verhaal, waarbij je ook meer te weten komt over het originele Doornroosje-sprookje dat Disney vorige eeuw loste. Of het een absolute meerwaarde is, daar zijn we nog niet helemaal uit. Maar één ding is zeker, de tweede film doet geen afbraak aan de originele versie uit 2013.

Wie naar Maleficent: Mistress of Evil wil gaan kijken, die kan dat vanaf morgen. Want dan speelt de film overal in ons land in de bioscoop.

Gesponsorde artikelen