MaMaSé of Mammaje? Poolse K3 brengt eerste single uit

MaMaSé of Mammaje? Poolse K3 brengt eerste single uit

Van haarkleur tot outfits en zelfs kapsels: de Poolse K3 ‘My3’ lijkt sprekend op de Vlaamse versie. Woensdag bracht de meisjesgroep de eerste single Mammaje uit, en niet alleen de titel van het nummer klinkt bekend in de oren, ook voor de cover werd duidelijk inspiratie gehaald in Vlaanderen.

Een knappe zwartharige, blonde en rosse zangeres: dé succesformule voor een meidengroepje moeten ze in Polen gedacht hebben. Voeg daar nog wat regenboogkleedjes, vrolijke deuntjes en leuke danspasjes aan toe en voilá, My3 is geboren. Woensdag brachten Julka (zwart), Natka (blond) en Gefi (rood) hun eerste single Mammaje uit en dat maakte van hen bijna een identieke kopie van K3 met Hanne, Marthe en Klaasje.

Maar wat vindt Studio 100 daarvan?

De gelijkenis is geen toeval, zegt PR-manager van Studio 100 Jan Pieter Boodts aan VTM Nieuws: “Studio 100 was eerder in onderhandeling over een Poolse versie van K3 met een externe partij. We zijn echter verrast door de snelheid waarmee en de manier waarop deze externe partij dit nieuwe initiatief naar buiten brengt.” Hij voegt er verder nog aan toe dat ze er alles aan zullen doen om een succes te maken van het project.

En, wat vind jij ervan? Kijk en oordeel vooral zelf:

My3

Gesponsorde artikelen