Left Right
scrollTop top

Måneskin dropt donderdag videoclip voor ‘I Wanna Be Your Slave’


Måneskin
© Maurizio D’Avanzo/IPA/ABACAPRESS.COM (via Isopix)

De Italiaanse band Måneskin is na z’n overwinning op het Eurovisiesongfestival razend populair in Europa, maar ook ver daarbuiten. Morgen, op donderdag 15 juli, dropt de groep een nieuwe videoclip. Het gaat om de clip voor het nummer I Wanna Be Your Slave dat vooral op TikTok razend populair is.

Sinds Måneskin het Eurovisiesongfestival won, hebben ze heel wat nieuwe fans gekregen en die zijn ook in hun andere nummers gaan snuffelen. Zo botsten ze onder andere op hun cover van Beggin’ en I Wanna Be Your Slave. Beide nummers zijn een eigen leven gaan leiden op TikTok en daardoor zijn ze zo populair geworden dat ze zelfs opduiken in de Billboard Hot 100, de belangrijkste hitlijst in de VS. En nu krijgt I Wanna Be Your Slave ook een eigen videoclip.

I Wanna Be Your Slave

Met een korte teaser op Twitter kondigde Måneskin aan dat morgen, op donderdag 15 juli, de videoclip van I Wanna Be Your Slave zal verschijnen. In de teaser is te zien hoe bassiste Victoria op drummer Ethan spuugt. Het belooft dus een interessante clip te worden.

Enkele dagen geleden deelde de groep ook al enkele foto’s met het bijschrift: “I wanna touch your body so f*cking electric“. Nog een paar dagen eerder deelden ze een foto van Victoria en Damiano waarbij Victoria een maatpak droeg en Damiano lingerie. Het bijschrift van deze foto was: “I wanna be your sex toy, I wanna be your teacher“. Aangezien het hier twee keer gaat om lyrics uit I Wanna Be Your Slave bestaat de kans dat ook deze sexy beelden uit de clip komen.

De clip verschijnt morgen, op donderdag 15 juli om 19 uur Belgische tijd.

Bekijk hier de teaser voor de videoclip van I Wanna Be Your Slave van Måneskin:

Bekijk hier de foto’s die mogelijk uit de clip komen:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…