Geen ticket kunnen bemachtigen voor Måneskin op de Lokerse Feesten? Band komt ook naar Ronquières in Wallonië

Dat de Italiaanse band Måneskin razend populair is in ons land werd bewezen toen de Lokerse Feesten ze aankondigde. In minder dan een minuut tijd waren alle tickets voor het optreden op 5 augustus de deur uit. Heel wat fans grepen zo dus naast een ticket voor het optreden van de groep. Maar er is goed nieuws want de groep treedt deze zomer nog eens op in ons land.

De Italiaanse band Måneskin is sinds z’n overwinning op het Eurovisiesongfestival niet meer weg te slaan van de radio en de hitlijsten over de hele wereld. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat de tickets voor het eerste optreden van de groep in ons land (op de Lokerse Feesten) de deur uitvlogen. Maar niet getreurd, want er is nog een kans.

Ronquières Festival

Måneskin staat op zaterdag 14 augustus namelijk op het podium van het Ronquières Festival in de buurt van Nijvel. Op diezelfde dag staan ook al Black Box Revelation en Roméo Elvis op de affiche.

Het optreden van Måneskin op het festival van Ronquières staat gepland op 14 augustus. Dan zijn de regels voor evenementen dus versoepeld en zijn er tot 75.000 bezoekers welkom op festivals. Daardoor zijn er dus veel meer tickets in verkoop en zijn ze niet in minder dan een minuut uitverkocht. Wie een ticket wil, zal er toch nog steeds best snel bij zijn.

Een dagticket voor Ronquières Festival kost 49 euro, voor twee dagen betaal je 79 euro. Tickets zijn te koop via de website van Ronquières Festival.

Meer
Lees meer...