Left Right
scrollTop top

Concert Måneskin op de Lokerse Feesten in minder dan één minuut uitverkocht


Måneskin
© Vyacheslav Prokofyev/TASS/Sipa USA (via Isopix)

De Italiaanse Eurovisiewinnaar Måneskin is razend populair in ons land. En dat hebben ze nog maar eens bewezen. De groep staat op donderdag 5 augustus op het podium van de Lokerse Feesten. De ticketverkoop van dat concert ging vandaag om 10 uur van start. Maar wie pas om 10.01 uur naar de site surfte was er al aan voor de moeite.

Måneskin won vorige maand het Eurovisiesongfestival en is sindsdien niet meer weg te denken van TikTok, hitlijsten en de radio. Fans van de groep waren gisteren dan ook door het dolle heen toen de Lokerse Feesten aankondigde dat de Italianen er op donderdag 5 augustus zouden optreden. Maar die populariteit zorgde er uiteindelijk voor dat heel wat fans geen ticket konden bemachtigen.

Uitverkocht in één minuut

Omdat het concert plaatsvindt in het begin van augustus, kan de Lokerse Feesten nog geen gebruik maken van de versoepeling voor grote evenementen. Die versoepeling, waarbij evenementen met maximum 75.000 bezoekers toegelaten zijn, gaat pas in op 13 augustus, een week na het concert van Måneskin op de Lokerse Feesten.

Daarom werden de tickets voor het optreden verkocht in bubbels. Daarbij was één ticket, ter waarde van 160 euro, geldig voor vier personen. Die konden dan samen aan één tafel genieten van het concert. Maar de bubbeltickets waren duidelijk schaars. In minder dan een minuut gingen alle tickets de deur uit.

Wie geen ticket te pakken kreeg, kan zich wel nog inschrijven op de wachtlijst. Als er dan nog bubbeltickets zouden vrijkomen, worden die beschikbaar voor de eersten op die lijst.

Lees ook: Zo onherkenbaar zag zanger Damiano van Måneskin er enkele jaren geleden uit


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…