Left Right
scrollTop top

Måneskin komt naar de Lokerse Feesten!


Måneskin
© Soeren Stache / Picture Alliance (via Isopix)

De Italiaanse Eurovisiesongfestivalwinnaar Måneskin komt naar ons land. Er waren al een tijdje geruchten dat de groep op Pukkelpop zou staan, maar nu is daar de bevestiging dat de Italianen te zien zullen zijn op het podium van de Lokerse Feesten op donderdag 5 augustus.

Måneskin is sinds de overwinning op het Eurovisiesongfestival bezig aan een imposante verovering van de wereld. De groep trekt op dit moment door verschillende steden in Europa en deze zomer staan ze ook in ons land. De Lokerse Feesten kon de Italiaanse band strikken voor een optreden.

Måneskin

De vierkoppige Italiaanse band won vorige maand het Eurovisiesongfestival, maar kan ook mensen bekoren die geen fan zijn van de liedjeswedstrijd. Zo zijn ze zelfs tot ver buiten Europa niet weg te slaan uit de hitlijsten en gingen verschillende van hun nummers al viraal op TikTok.

En binnenkort kunnen we ze hier in België aan het werk zien. Måneskin zal namelijk optreden op de Lokerse Feesten op donderdag 5 augustus. Op dat moment zijn de aangepaste coronamaatregelen voor festivals nog niet van kracht, dus zal het concert doorgaan met een beperkt publiek, opgedeeld in bubbels van vier.

Tickets

Voorlopig is Måneskin de enige naam op de affiche voor donderdag 5 augustus. Voor een bubbelticket (voor vier personen) betaal je 140 euro. De ticketverkoop gaat morgen – op donderdag 24 juni – om 10 uur ’s morgens van start op de website www.lokersefeesten.be. De tickets zijn beperkt. Dus als je erbij wil zijn, zet je best alvast je wekker.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…