Left Right
scrollTop top

Eurovisiewinnaar Måneskin geeft morgen gratis concert op TikTok


Måneskin
© Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM (via Isopix)

Måneskin, de rockgroep die voor Italië het Eurovisiesongfestival won, zal morgen een optreden geven in Berlijn. Dat zal natuurlijk nog niet met publiek kunnen plaatsvinden, maar toch zullen hun vele fans het optreden live kunnen mee volgen. Het concert wordt namelijk live uitgezonden via TikTok.

Tot zo’n maand geleden wist bijna niemand buiten Italië wie Måneskin was, maar sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival weet iedereen in Europa en ver daarbuiten wie de vier leden van de groep zijn. De groep veroverde in sneltempo de wereld en heeft nu fans van België tot de Verenigde Staten. En al die fans kunnen morgen genieten van een live concert.

TikTok-concert

De groep laat in een TikTok weten dat ze morgen, op woensdag 16 juni, om 17 uur een concert zullen spelen in Berlijn, Duitsland. En dat concert zullen de wereldwijde fans live kunnen volgen via TikTok.

Op het concert zal Måneskin verschillende nummers van hun nieuwste album ‘Teatro d’ira – Vol. I’ brengen, waarop onder andere hun hits Zitti E Buoni en I Wanna Be Your Slave te vinden zijn.

Bekijk hier de aankondiging op TikTok:

@therealmaneskin

Wednesday 16th June at 5 pm live on @tiktok from Berlin. Stay tuned ⚡️

♬ suono originale – Måneskin

Måneskin

Sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival is de wereld in de ban van Måneskin. De groep won overtuigend de televote tijdens het festival en hun fans zijn sindsdien over de hele wereld te vinden. Daarbij kreeg ook de interesse in de Italiaanse taal een boost. Duolingo zag het aantal mensen die Italiaans wilden leren namelijk toenemen met 56 procent.

Bekijk hier nog eens het winnende optreden van Måneskin op het Eurovisiesongfestival:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…