Marvel lanceert fitness-app met trainingen op maat van Thor, Hulk en andere superhelden

Als je van plan bent om in de toekomst als een echte superheld te trainen, dan heeft Marvel Studios de perfecte nieuwe app voor jou. De studio lanceert namelijk een fitness-app waarbij je verschillende work-outs kan verwachten die allemaal gelinkt zijn aan een andere superheld of missie. Er zit zelfs een soort verhaallijn in je work-outs verweven.

Even genoeg van Start to Run en ben je op zoek naar iets nieuws om je te motiveren tijdens het sporten? Marvel Studios heeft gisteren de nieuwe app Marvel Move aangekondigd. Daarbij zullen verschillende van je favoriete superhelden je helpen bij je work-outs door je in je oren aan te moedigen. Daarnaast zijn er ook verschillende programma’s die je kan volgen, afhankelijk van wat je favoriete verhaal binnen het Marvel Cinematic Universe is.

Marvel Move

In de Marvel Move-app krijgen gebruikers de keuze tussen vijf verschillende verhaallijnen. Zo is er de Thor & Loki: Asgard 5K Training waarbij je 24 work-outs over een tijdspanne van 8 weken mag verwachten, maar ook de X-Men: Age of ORCHIS. Daarbij moet je als lid van de X-Men een vijand weten te verslaan door verschillende opdrachten te doen. Tijdens die opdrachten krijg je de hulp van onder andere Wolverine en Storm. Naast die twee verhaallijnen kan je ook nog voor The Hulk: Hulkville, Daredevil: Terminal Degree of Doctor Strange and Scarlet Witch: In Dreams kiezen.

Marvel Studios is alvast enthousiast over de nieuwe app die de wereld van Marvel weer wat dichter naar de werkelijkheid brengt. “Fans hebben een diepgaande connectie met de verhalen dus we zijn blij voor hen dat ze dit nieuwe avontuur kunnen aangaan met personages die hen nauw aan het hart liggen”, vertelt creative executive van Marvel, Ryan Penagos.

Marvel Move zal binnenkort beschikbaar zijn in verschillende app stores.

Meer
Lees meer...