Marvel lost soundtrack voor ‘Deadpool & Wolverine’

Volgende week verschijnt de film Deadpool & Wolverine in de zalen. En om de fans helemaal warm te maken voor de release heeft Marvel nu al de soundtrack voor de film gelost. Daarop zijn enkele opvallende titels te vinden, waaronder muziek van Avril Lavingne en *NSYNC, een vleugje K-pop en een nummer uit The Greatest Showman.

Marvel heeft de soundtrack voor de film Deadpool & Wolverine gelost. De film verschijnt volgende week woensdag in de zalen en heeft een uiteenlopende soundtrack gekregen met enkele opvallende nummers.

Deadpool & Wolverine

In de film volgen we opnieuw Wade Wilson (Ryan Reynolds) die ondertussen het beste van zijn leven probeert te maken. Tot hij op een dag wordt opgezocht door de TVA (Time Variance Authority) en zijn leventje opnieuw ondersteboven komt te hangen. Wanneer hij oude bekende Wolverine (Hugh Jackman) tegenkomt, is het hek van de dam. Ze willen elkaar aftroeven, maar tegelijk ook de wereld redden.

Naast de twee titelpersonages zijn ook oude bekenden terug te zien. Denk maar aan Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus. Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor “de lelijkste hond ter wereld” Dogpool.

Soundtrack

Marvel heeft nu de soundtrack voor de film gelost. Daarop zijn verschillende opvallende nummers te vinden. Het gaat hierbij om verschillende iconische nummers zoals Bye Bye Bye van *NSYNC, Glamorous van Fergie en I’m With You van Avril Lavigne. Daarnaast zal er ook opnieuw K-pop te horen zijn in het Marvel-universum, want het nummer SLASH van Stray Kids zal te horen zijn in de soundtrack. In 2021 maakte het MCU voor de eerste keer kennis met K-pop, toen was het nummer Friends van Jimin en V van BTS namelijk te horen in Eternals.

Maar het meest opvallende is ongetwijfeld The Greatest Show uit de musical The Greatest Showman, waarin Hugh Jackman eveneens te zien was. Waarschijnlijk zullen we in Deadpool & Wolverine dus een knipoog krijgen naar die andere rol van de acteur die nu opnieuw in de huid kruipt van Wolverine.

Bekijk hier de volledige setlist:

1. Only You (And You Alone) – The Platters
2. Bye Bye Bye – *NSYNC
3. Angel of the Morning – Merrilee Rush & The Turnabouts
4. SLASH – Stray Kids
5. Glamorous – Fergie
6. Iris – The Goo Goo Dolls
7. The Power of Love – Huey Lewis & The News
8. I’m a Ramblin’ Man – Waylon Jennings
9. You Belong to Me – Patsy Cline (Feat. The Jordanaires)
10. The Lady in Red – Chris de Burgh
11. I’m With You – Avril Lavigne
12. The Greatest Show (From The Greatest Showman/Soundtrack Version) – Zac Efron and Zendaya and Hugh Jackman and Keala Settle and The Greatest Showman Ensemble
13. You’re the One That I Want – Olivia Newton-John and John Travolta
14. I’ll Be Seeing You – Jimmy Durante
15. Make Me Lose Control – Eric Carmen
16. You’re All I Need to Get By (with the Royal Philharmonic Orchestra) – Aretha Franklin
17. Good Riddance (Time of Your Life) – Green Day
18. LFG (Theme from Deadpool & Wolverine) – Rob Simonsen

Deadpool & Wolverine verschijnt op woensdag 24 juli in de zalen.

Meer
Lees meer...