MEDIALAAN neemt Mobile Vikings volledig over

MEDIALAAN neemt Mobile Vikings volledig over

MEDIALAAN, het bedrijf van onder andere VTM en Qmusic, breidt z’n mobiele activiteiten uit met Mobile Vikings. Ze hadden met JIM Mobile al een mobiel merk, en nu komt daar dus de virtuele netwerkoperator Mobile Vikings bij. “Het is als audiovisueel bedrijf dan ook een logische stap om in die mobiele markt actief te zijn.”

“Met Mobile Vikings halen we veel kennis in huis over het onderhouden van een sterke relatie met de eindgebruiker”, zegt de CEO van MEDIALAAN, Peter Bossaert. “Onze merken vtm.be, Qmusic, VTMKZOOM en Stievie werken steeds harder aan het uitbouwen van een rechtstreekse relatie met hun kijkers of luisteraars.”

MEDIALAAN Mobile

De mobiele tak van MEDIALAAN zal vanaf nu MEDIALAAN Mobile heten. Herbert Vanhove, de directeur Innovatie en Exploitatie, zal de leiding nemen. “Het verhaal van Mobile Vikings is indrukwekkend”, zegt hij. “De kracht van het model zit in het community model waarbij de link tussen de leden heel sterk is en waardoor op zes jaar tijd een heel mooi en nog steeds groeiend ledenbestand is uitgebouwd.”

Mobile Vikings bestaat al sinds 2009 en het bedrijf telt 60 werknemers. Ze maken gebruik van het netwerk van Base, dat door Telenet is overgenomen. Mobile Vikings groeide erg snel in korte tijd. Citylife, één van de innovaties van Mobile Vikings waarbij men met een digitale klantenkaart kortingen of extra’s kan krijgen, zal onafhankelijk van Mobile Vikings verdergaan. Er blijft wel een belangrijke samenwerking tussen Mobile Vikings en Citylife.

Mobile Vikings

Gesponsorde artikelen