‘Megan, Een Bewogen Jaar’: Bekijk hier de trailer van realityreeks over Megan Desaever

Op Streamz kan je binnenkort terecht voor een realityreeks over de bekendste influencer van Vlaanderen. Megan Desaever was de laatste jaren veelvuldig in het nieuws en hoe ze dat allemaal zelf beleefde, zie je in Megan, Een Bewogen Jaar. Deze realityreeks kreeg zojuist een eerste volledige trailer.

Megan Desaever is ongetwijfeld de bekendste realityster van ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd en iets later vreemdging met Joshua. Later kwam Megan nog regelmatig in het nieuws met haar verschijning in de Playboyeen plastische ingreep hier en daar, een OnlyFans-account waar ze geen belastingen op betaalt en meerdere relaties.

Turbulent jaar

De afgelopen jaren waren bijzonder turbulent voor Megan Desaever. Begin 2023 liet ze openlijk weten dat ze het betalen van belastingen “oneerlijk” vond. Het kwam dan ook niet als een grote verrassing – althans voor de meeste mensen – dat de fiscus kort daarna bij haar aanklopte. In reactie daarop besloot Megan naar Dubai te verhuizen, waar ze momenteel woont, hoewel ze regelmatig op en neer reist om haar moeder Vanessa in Oostende te bezoeken.

Ook op liefdesgebied ging het er onrustig aan toe, met verschillende relaties in korte tijd. Onlangs verloofde ze zich voor de tweede keer, dit keer met Olivier. Over hem hoorden we haar al heel enthousiast vertellen in een eerdere teaser voor Megan: Een Bewogen Jaar.

Van Dubai tot Oostende

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën.

Bekijk hier de trailer van Megan: Een Bewogen Jaar:

Megan: Een Bewogen Jaar is vanaf donderdag 24 oktober te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...