Megan Desaever vindt na Joey nieuwe (bekende) liefde

Het nieuws rond realityster Megan Desaever houdt maar niet op. Na het meest recente seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch leek ze gelukkig te zijn met Joey, maar aan die relatie kwam vorige week toch een einde. Ondertussen zou Megan het gezellig hebben met een nieuwe man. En ook dat is geen onbekende.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd toen ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account.

Turbulent liefdesleven

Ondertussen lijkt het maar niet op te houden met nieuws rond Megan. Zo haalt ze maar al te vaak de pers met haar turbulente liefdesleven. Eerder dit jaar verloofde ze zich met de Nederlander Dennis Roos nadat de twee nog maar net samen waren. Lang bleef die verloving dan ook niet duren. Daarna maakte ze haar intrede in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch als ex van Dylan.

Daar leerde ze Joey kennen, waarmee ze het meteen goed leek te vinden. Het ging zelfs zo goed tussen de twee dat Megan Joey volgde wanneer hij naar huis werd gestuurd. Enkele maanden na de opnames vonden de twee elkaar terug en begonnen ze een relatie. Die relatie ging goed, want tijdens de reünie van Ex on the Beach toonde Megan zelfs dat ze een tattoo voor hem had laten zetten.

Joey out, Marc-Junior in

Vorige week liep het echter fout. Megan keerde namelijk alleen terug van een reis samen in Ibiza en liet op Instagram aan haar volgers weten dat Joey haar “in de steek had gelaten om met hoertjes te gaan feesten“. Daarna ging alles heel snel, want ondertussen lijkt Megan al over haar liefdesverdriet heen.

Gisteren verscheen namelijk een video op Megans TikTok waarin te zien is dat ze op reis is met Marc-Junior, een andere original uit het meest recente Ex on the Beach-seizoen. In die video zien we dat de twee het gezellig hebben op vakantie in Chersonissos. Op het einde delen ze zelfs een kus. Of dat een statement van Megan is om Joey jaloers te maken, of dat de twee nu echt een koppel vormen, is niet bekend.

Bekijk de TikTok hier:

@desaevermegan No caption needed ❤️@JuniorMj #fy #fyp #eotb #eotbdd #vacation ♬ tvd elena and damon dance – Vampire diaries
Meer
Lees meer...