Zijn Megan Desaever en Joey Ceti al opnieuw uit elkaar?

Wat het begin leek van een mooie nieuwe liefde is mogelijk al voorbij. Megan Desaever, voormalige deelneemster van Temptation Island en Ex on the Beach: Double Dutch, heeft op Instagram namelijk gehint naar een breuk met Joey Ceti. Die leerde ze nog niet zo lang gelden kennen tijdens Ex on the Beach, waarna de twee een relatie begonnen.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd toen ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account.

Daarnaast haalt ook haar liefdesleven vaak de pers. Dat deed ze onder andere heel recent nog toen ze zich verloofde met de Nederlander Dennis Roos. Die verloving was best opvallend, want de twee kenden elkaar toen nog maar een maand. Lang bleef het dan ook niet duren, en ondertussen kunnen Megan en Dennis niet meer door één deur.

Megan en Joey

De voorbije weken was Megan dan te zien in het MTV- en Streamz-programma Ex on the Beach: Double Dutch. Daar leerde ze Joey kennen en de twee begonnen een relatie. Over die prille liefde sprak Megan recent op verschillende kanalen heel positief. Zo hadden ze het in de YouTubetalkshow RUMAGTV over hoe de vonk was overgesprongen. Joey en Megan leerden elkaar namelijk kennen voor de verloving met Dennis, maar groeiden pas later helemaal naar elkaar toe.

Megan en Joey genoten de afgelopen dagen van een reis samen op Ibiza, maar daar lijkt iets mis te zijn gegaan. Op Instagram – via Grazia – deelde Megan namelijk een foto vanuit het vliegtuig met de tekst “Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met hoertjes te gaan feesten in Ibiza … Nog nooit meegemaakt dit”, met erachter een gebroken hartje. Op commentaar van Joey is het voorlopig nog wachten.

Meer
Lees meer...