‘Verloving Megan uit ‘Temptation Island’ al opnieuw afgebroken’

Megan Desaever verraste haar vele volgers eind januari door onverwachts haar verloving aan te kondigen met de Nederlander Dennis Roos, bekend van onder andere Ex on the Beach. Op dat moment waren de twee nochtans nog maar vijf weken samen. Maar die prille liefde bleef uiteindelijk niet lang duren, want de verloving lijkt al opnieuw afgebroken.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Naast haar recent belastingschandaal kwam ze in het verleden al met heel wat andere zaken in het nieuws. De toen 18-jarige Megan begon in 2018 aan Temptation Island als een verlegen meisje. Op het eerste kampvuur kreeg ze echter te zien hoe haar toenmalige vriend Kevin Malengier haar “koekerond” noemde. Dat was voor Megan voldoende om volledig open te bloeien en al snel viel ze voor de charmes van Joshua Feytons.

Na het programma bleef die prille liefde wel niet duren. Daarna leek Megan even samen met één van de beste vrienden van Joshua, Jochen, en werd ze zelfs even opnieuw samen gezien met Kevin. Uiteindelijk begon ze in 2019 iets met de 19 jaar oudere Maxence. Een jaar later liet Megan – toen ze naakt poseerde voor Playboy – al weten dat haar relatie met Maxence op pauze stond. Begin 2021 begon Megan dan iets met Silvio Senn, een Zwitserse influencer en personal trainer. 

Verloving met Dennis Roos

Begin dit jaar bleek dat Megan een nieuwe relatie had, deze keer met de Nederlander Dennis Roos. Die is vooral bekend van het programma Ex on the Beach, waar hij naast heel wat ‘projectjes’ ook een knipperlichtrelatie was begonnen met Olivia. Die laatste zou hij meermaals bedrogen hebben, waardoor veel mensen zich ook deze keer vragen stelden over de trouw van Dennis Roos.

Die vragen namen alleen maar toe toen Dennis en Megan eind januari ineens met een foto op Instagram hun verloving aankondigden. “Ik moet het allemaal even verwerken. Het is snel gegaan, maar we zijn beiden tot over onze oren verliefd dus waarom niet, yolo“, reageerde Megan daar toen op.

Bedrog

Ondertussen is er echter alweer heel wat gebeurd. Zowel Dennis als Megan hebben namelijk hun verlovingsfoto verwijderd op Instagram en volgen elkaar zelfs niet meer. Volgens juicekanaal Reality FBI moet we de reden daarvoor opnieuw zoeken bij bedrog van Dennis. Megan zou namelijk een berichtje hebben gekregen van een vrouw dat ze recent met Dennis zou hebben gekust. Die kus dateerde van nadat Dennis en Megan een relatie waren begonnen. “We hebben gezoend, maar hij zei dat hij jou helemaal niet lang kent en dat jullie het op dat moment heel gezellig hadden maar dat het geen relatie was”, liet die vrouw weten.

Vervolgens zou Megan naar een feestje zijn geweest van haar ex. En volgens Dennis is er daar iets gebeurd tussen de twee exen. Reden genoeg dus om de prille verloving al opnieuw af te breken.

Meer
Lees meer...