Megan van ‘Temptation Island’ is verloofd

Er is opvallend nieuw uit de realitywereld, want Megan Desaever en Dennis Roos zijn verloofd. De ex-deelnemers van respectievelijk Temptation Island en Ex on the Beach zijn nog maar enkele weken samen, maar blijken stapelverliefd en later er daarom geen gras over groeien.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Naast haar recent belastingschandaal kwam ze in het verleden al met heel wat andere zaken in het nieuws. De toen 18-jarige Megan begon in 2018 aan Temptation Island als een verlegen meisje. Op het eerste kampvuur kreeg ze echter te zien hoe haar toenmalige vriend Kevin Malengier haar “koekerond” noemde. Dat was voor Megan voldoende om volledig open te bloeien en al snel viel ze voor de charmes van Joshua Feytons.

Liefdesleven

Na het programma bleef die prille liefde wel niet duren. Daarna leek Megan even samen met één van de beste vrienden van Joshua, Jochen, en werd ze zelfs even opnieuw samen gezien met Kevin. Uiteindelijk begon ze in 2019 iets met de 19 jaar oudere Maxence. Een jaar later liet Megan – toen ze naakt poseerde voor Playboy – al weten dat haar relatie met Maxence op pauze stond.

Toen ze oudejaar 2020 bleek te vieren met Joshua doken er even geruchten op over een hernieuwde liefde tussen hen, maar die werden al snel ontkracht. Begin 2021 begon Megan dan iets met Silvio Senn, een Zwitserse influencer en personal trainer. 

Dennis Roos

Sindsdien was het stil rond het liefdesleven van Megan, maar daar kwam begin dit jaar verandering in. Toen raakte namelijk bekend dat ze samen was met de Nederlander Dennis Roos. Die is vooral bekend van het programma Ex on the Beach, waar hij naast heel wat ‘projectjes’ ook een knipperlichtrelatie was begonnen met Olivia.

Maar ondertussen zijn Dennis en Megan dus al zo’n maand gelukkig met elkaar. En dat hebben ze nu bezegeld met een verlovingsring. Die postte Megan zelf op haar Story, waarna het juicekanaal Reality FBI – via Love Reality – bevestiging vroeg. “Ik moet het allemaal even verwerken. Het is snel gegaan, maar we zijn beiden tot over onze oren verliefd dus waarom niet, yolo“, reageerde Megan daarop.

Meer
Lees meer...