Hield Megan een nieuwe liefde over aan haar deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’?

Het liefdesleven van Megan Desaever blijft in sneltempo doorgaan. De voormalige deelneemster van Temptation Island is nu te zien in Ex on the Beach: Double Dutch en lijkt daar een nieuwe vriend aan te hebben overgehouden. Megan blijkt namelijk samen op reis te zijn in Egypte met mededeelnemer Joey.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd toen ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account.

Daarnaast haalt ook haar liefdesleven vaak de pers. Dat deed ze onder andere heel recent nog toen ze zich verloofde met de Nederlander Dennis Roos. Die verloving was best opvallend, want de twee kenden elkaar toen nog maar een maand. Lang bleef het dan ook niet duren, en ondertussen kunnen Megan en Dennis niet meer door één deur.

Megan en Joey

Op dit moment kan je Megan Desaever aan het werk zien in het MTV- en Streamz-programma Ex on the Beach: Double Dutch. Daar spoelde ze al snel aan als ex van Dylan. Na haar intrede ging Megan meteen op date met Joey en dat zorgde alvast voor heel wat spanning. De twee lieten er geen gras over groeien en kropen bij thuiskomst in de villa alvast samen onder de douche. Ook na het feestje hielden de twee nog een afterparty in Joeys bed.

Ondertussen zitten de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch er al even op, maar het contact tussen Megan en Joey is er nog altijd. De twee blijken namelijk samen op reis te zijn in Egypte. Dat merkten fans al snel op omdat ze op hun Instagram Story’s gelijkaardige foto’s deelden. Ondertussen steken Megan en Joey zelfs niet meer weg dat ze samen op reis zijn en taggen ze elkaar op in hun foto’s en filmpjes.

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag op MTV en elke dinsdag op Streamz te zien.

Meer
Lees meer...