‘Ex on the Beach’ en ‘Temptation Island’-ster Megan dan toch niet definitief uit elkaar met vriend Joey?

Megan Desaever, bekend van Temptation Island en Ex on the Beach: Double Dutch, is nog maar eens in een liefdessoap beland. Na haar snel afgebroken verloving met Dennis Roos blijkt ook met nieuwe vriend Joey Ceti niet alles rozengeur en maneschijn te zijn. Het kersverse koppel kreeg zware ruzie op reis in Ibiza, maar toch wil Megan haar nieuwe vriend nog niet opgeven.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd toen ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account.

Daarnaast haalt ook haar liefdesleven vaak de pers. Dat deed ze onder andere heel recent nog toen ze zich verloofde met de Nederlander Dennis Roos. Die verloving was best opvallend, want de twee kenden elkaar toen nog maar een maand. Lang bleef het dan ook niet duren, en ondertussen kunnen Megan en Dennis niet meer door één deur.

Ibiza

De voorbije weken was Megan dan te zien in het MTV- en Streamz-programma Ex on the Beach: Double DutchDaar leerde ze Joey kennen en later, na de korte verloving met Dennis, begonnen de twee een relatie. Het leek meteen heel grote liefde en Megan sprak zelfs over haar opkomende moedergevoel.

Eerder deze week liep het echter fout. Megan keerde namelijk alleen terug van een reis samen in Ibiza en liet op Instagram aan haar volgers weten dat Joey haar “in de steek had gelaten om met hoertjes te gaan feesten“.

Kort na die post gaf Megan in een nieuwe Story meer uitleg over hoe het nu zit tussen haar en Joey. “Dankjewel voor al jullie lieve berichtjes. Het zijn er ontelbaar veel dus ik ken ze helaas niet allemaal beantwoorden, maar ik waardeer het enorm. Ik hou nog steeds superveel van Joey dus ik hoop dat we hier kunnen uitkomen samen”, schreef ze daar. Joey zelf reageerde nog niet op heel deze commotie.

Meer
Lees meer...