Tiende seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ opnieuw een All-Star seizoen

Het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er officieel op. Vorige week was de laatste aflevering al te zien, maar deze keer volgde de reünie. Daarin kregen de fans weer antwoorden op heel wat vragen én kregen we te horen dat het volgende seizoen weer een All-Star seizoen zal worden.

In Ex on the Beach gaan er acht originals op zonnige strandvakantie. Daarbij hebben ze alle luxe van de wereld, vieren ze elke avond feest en gaan ze af en toe op date. Maar er zit natuurlijk ook een addertje onder het gras. Elke aflevering spoelen er een aantal exen aan die het avontuur heel wat minder leuk maken. Soms zorgt dat voor opflakkerende liefde, maar vaak resulteert het gewoon in drama.

Ondertussen is het negende seizoen van de reeks al afgelopen. Dat betekent natuurlijk ook dat het volgende seizoen ook meteen de 10de verjaardag van de Belgisch-Nederlandse editie wordt. En dat viert MTV met een nieuwe All-Star editie.

Reünie

Tijdens de reünie van het negende seizoen kregen de kijkers te horen dat Maxim zich toch niet zo hard aan zijn principes heeft gehouden, krijgen we de reden voor de break-up tussen Marc-Junior en Janey, vertelt Ellen over hoe moeilijk het was voor haar na het programma én toont Megan dat ze het echt meent met Joey.

Maar daarnaast kregen we ook te horen dat enkelen onder hen misschien volgend seizoen zullen terugkeren voor een speciaal seizoen. Om het jubileum te vieren, denkt MTV namelijk opnieuw aan Ex on the Beach: All Stars.

All-Stars

In dat nieuwe seizoen zouden Marc-Junior en Georgina wel eens kunnen opduiken. Zij wonnen tijdens de reünie namelijk een spel, waardoor ze nu kans maken op een plaatsje. Om die kans te winnen moesten ze de rest van de kandidaten overtuigen. Daarbij vertelde Marc-Junior dat hij “gewoon echt van de daad houdt en dat hij misschien zelfs Harrie De Hengst zou kunnen overtreffen”.

Als we kijken naar de mogelijke kanshebbers voor het grote All Stars seizoen, dan zijn er alvast heel wat bekende namen die zouden kunnen terugkeren. Denk daarbij maar aan een mogelijk terugzien tussen Dennis (seizoen 6) en Megan Desaever (seizoen 9), nieuwe roddelpraat van Jennifer en Stevie (seizoen 8) en zelfs nóg een terugkeer van Harrie (seizoen 4, 5 en 8).

Meer
Lees meer...