‘Ex on the Beach: Double Dutch’ eindigt seizoen met naakt zwemfeestje, behouden principes en valse beloftes

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit erop. Daarin zagen we alle exen voor de laatste keer feesten in hun ondertussen goed gevulde villa. Zoals dat gaat deden ook deze keer nog exen hun intrede, maar die mochten van een zo goed als koude kermis terugkeren. Ook dit seizoen leek, buiten Megan en Joey, geen succes voor toekomstige relaties.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Nadat het seizoen overwegend rustig begon, was dat na enkele afleveringen al niet meer het geval. Zo zorgde jaloezie vaak voor ruzies en kleine gevechten en moesten Joey en Megan zelfs na enkele afleveringen vertrekken. Ook Cynthia vertrok enkele dagen later omdat ze zich niet thuisvoelde.

Laatste aflevering

De rest van de villa had het in de negende en laatste aflevering wel nog naar hun zin. Zo gingen Marc-Junior, Ellen en Dylan na een goed feestje opnieuw op jacht, gooide Maxim zijn principes alweer niet aan de kant, frustreerde Michelle zich over het gedrag van Lex, zorgde Jonna opnieuw voor een klein opstootje, enzovoort.

Daarnaast werd Ellen ook uitgeroepen tot queen van de villa. Dat omdat ze maar liefst 6 exen had weten te scoren. Om dat te ‘vieren’ ging ze met vijf van hen (Joey was al vertrokken, red.) op date. Daar mocht ze vertellen wie het best was in bed, wie het slechtst, met wie ze een relatie zou zien zitten, enzovoort. Uiteindelijk kwam er diezelfde avond met Mert zelfs nog een extra ex voor Ellen bij, waarna de avond voor iedereen eindigde in een naakt zwemfeestje.

Toekomst

Zoals dat elk seizoen gaat, krijgen we voor de laatste duik in de zee nog een laatste update. Daarbij beloofden Rick en Ellen dat ze elkaar nog zouden zien, waren Marc-Junior en Janey ervan overtuigd dat ze nog zouden afspreken en zouden ook Michelle en Dylan friends with benefits blijven.

Dat was uiteindelijk allemaal niet het geval. Zo hebben Rick en Ellen elkaar nooit meer gesproken, hebben Marc-Junior en Janey drie weken samengewoond om nadien met knallende ruzie uit elkaar te gaan én heeft ook de ‘relatie’ tussen Michelle en Dylan geen stand gehouden. Misschien komt daar volgend seizoen wel verandering in.

Geïnteresseerd in een deelname aan het volgende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch? Inschrijven kan hier.

Meer
Lees meer...