‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zoekt kandidaten nieuw seizoen

Het meest recente seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog volop bezig. Maar toch is MTV nu al op zoek naar kandidaten voor een volgende editie. Daarbij worden de mogelijke nieuwe kandidaten wel meteen gewaarschuwd.

Dat het Ex on the Beach-avontuur niet altijd even vreedzaam verloopt, zagen we al verschillende keren. Ook het meest recente seizoen kan op heel wat drama rekenen. Zo zagen we al hoe niemand het leek te vinden met Cynthia, kreeg ook Lex het hard te verduren en was er natuurlijk het vertrek van Joey en Megan.

Toch gaat MTV nu al op zoek naar kandidaten voor het volgende seizoen. Die kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het avontuur.

Ex on the Beach

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Ook al beginnen de seizoenen meestal rustig, het wordt na enkele afleveringen vaak een slagveld. Zo doet jaloezie af en toe zijn intrede en zijn kleine gevechten ook al niet meer zeldzaam. Maar ook dat draagt natuurlijk bij aan het successcenario dat de reeks nog steeds is.

Nieuwe kandidaten

Om die reden komt MTV dus met een nieuw seizoen. Dat zal meteen ook het tiende worden, wat gelijkstaat aan een jubileumjaar. Of daarin speciale dingen staan te gebeuren, valt af te wachten. Maar tot die tijd gaat de zender dus op zoek naar nieuwe kandidaten. En daarvoor kan je je vanaf nu inschrijven.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kan hier.

Meer
Lees meer...