Megan en Joey uit ‘Ex on the Beach’ maken relatie officieel bekend

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is op dit moment nog elke week te zien, maar toch zijn er twee personen die het programma al hebben verlaten. In de laatste nieuwe aflevering was te zien hoe Joey werd weggestuurd en Megan volgde. Er zijn al langer geruchten over een eventuele relatie tussen de twee, en die geruchten zijn nu ook bevestigd.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. De meesten nemen deel aan het programma voor de drama en de lust, maar af en toe heeft het programma ook een positieve uitkomst. Zo maken twee kandidaten uit het huidige seizoen namelijk bekend dat ze ondertussen gelukkig samen zijn.

Megan en Joey

In de laatste nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch was te zien hoe Megan en Joey huiswaarts vertrokken. Dat vertrek kwam er nadat nieuwkomer Rick een bestaand stelletje uit elkaar moest halen door één persoon naar huis te sturen. Dat werd Joey, waarna Megan besloot om mee te gaan.

De opnames van het programma zijn ondertussen al enkele maanden afgelopen en ondertussen is er over het liefdesleven van Megan Desaever heel wat geschreven. Zo was ze tot enkele maanden geleden nog samen met Dennis Roos, met wie ze ook kort verloofd was. Maar dat sprookje bleef niet duren, want enkele weken geleden was ze dan weer samen op reis met Joey.

Officieel

Nu bevestigen de twee ook eindelijk hun relatie. Dat deden ze in de wekelijkse talkshow Beach Bar van RTL Boulevard. “Er waren sowieso gevoelens, maar toen is er gewoon van alles gebeurd (met Dennis Roos, red.) en ik dacht niet helder na. Maar uiteindelijk heb ik daar ook veel spijt van gehad”, vertelt Megan.

Na haar stukgelopen relatie met Dennis, bleek het voor Megan duidelijk. Maar ook Joey stelde z’n eisen. “Ik zei: ‘Als je morgen niet op Jonna’s feestje bent, dan spreek ik jou nooit meer.'” En zo geschiedde, want Megan was aanwezig op het feest en de twee geraakten opnieuw aan de praat. “En dan zijn we samen op vakantie gegaan.”

Meer
Lees meer...