‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Dit populair koppel moet de villa verlaten

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is ondertussen al even bezig. Na een rustig begin, kwam het nieuwe seizoen al tot enkele ruzies en gevechten in de laatste nieuwe afleveringen. In de meest recente aflevering kwam de drama dan weer uit onverwachte hoek. Een van de nieuwkomers moest namelijk iemand naar huis sturen.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt.

Na een rustig begin is het ondertussen een slagveld geworden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Ook deze aflevering kwamen er namelijk opnieuw twee exen bij, en dat zorgt er ook voor dat er plaats moet gemaakt worden in de villa.

Rick

Zoals dat gaat in elke nieuwe aflevering van Ex on the Beach, kwam er ook deze keer een ex bij. Nadat Lisa, de ex van Jonna, het eiland op kwam lopen, deed ook Rick dat. Hij kreeg als ex van Cynthia ook meteen een extra power. Hij zou namelijk een bestaand koppel uit elkaar moeten halen.

Dat betekende ook meteen dat er heel wat namen in aanmerking kwamen, aangezien er de laatste afleveringen heel wat koppels zijn ontstaan. Toch koos hij ervoor om Joey naar huis te sturen, die het in de villa heel goed leek te vinden met Megan.

Joey en Megan

Na de bekendmaking kreeg Rick heel wat boze reacties en volle glazen drank naar zijn hoofd. Door zijn zet was namelijk het meest beroemde koppel van Ex on the Beach dit seizoen uit elkaar. Dat liet Megan niet gebeuren, waarna ze besloot om mee te gaan met Joey naar huis.

Ondertussen lijken de twee het nog steeds goed met elkaar te vinden. Twee weken geleden zijn Joey en Megan namelijk nog samen op reis gespot. Of de twee dan ondertussen ook echt samen zijn, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...