‘Ex on the Beach’: Megan en Joey doen boekje open over pesterijen in de villa

Ex on the Beach is terug. Enkele weken geleden ging het negende seizoen van start. Na een rustig begin, kwam het nieuwe seizoen al tot enkele ruzies en gevechten in de laatste nieuwe afleveringen. Daarin was ook te zien hoe Jonna het aan de stok kreeg met Lex, een van de aangespoelde exen. Die drama resulteerde uiteindelijk in toenemend pestgedrag in de villa.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt.

Na een rustig begin is het ondertussen een slagveld geworden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Zo zijn er al verschillende deelnemers die aan vier exen in de villa zitten en zijn er weer anderen die stikjaloers zijn op elkaar. Ook Jonna, een van de originals, heeft niet de tijd van zijn leven.

Jonna en Lex

Nadat Lynn aanspoelde als ex van een ander, liet Jonna weten dat hij en Lynn ook een verleden hadden. Dat weerlegde zij, waardoor de anderen in de villa hem als lachertje zien. Dat gevoel versterkte alleen nog maar toen ook Michelle hem afwees. In de vorige aflevering besliste Jonna dan ook om zijn frustratie te uiten.

Dat deed hij verrassend genoeg door Lex, een van de andere singles, als doelwit te gebruiken. Omdat hij een van de acht originele kandidaten is, krijgt Jonna ook alle andere bewoners aan zijn zijde. Daardoor begint zijn gedrag meer en meer op pesten te lijken.

Tussenkomst

Dat het gedrag van Jonna te ver ging, dat vonden ook Megan en Joey. Het duo leerde elkaar kennen in de tweede aflevering van het programma en lijken het goed met elkaar te vinden. Ook na de opnames lijken de twee nog steeds met elkaar op te trekken.

In De Beach Bar van RTL Boulevard vertelt het duo over de gebeurtenissen tussen Lex en Jonna. “Ik ben gaan praten met Dylan, Marc-Junior en Jonna. Ik heb gezegd: wat hier gebeurt, dat is niet oké meer. Drama is prima, maar op een gegeven moment moet het klaar zijn”, vertelt Joey. Dat verhaal wordt ook nog eens bevestigd door Megan. “Mijn hart breekt als ik dat zie”, zegt ze.

Meer
Lees meer...