‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Dit gevecht blijkt in scène gezet

Dat niet alle deelnemers aan Ex on the Beach: Double Dutch het goed met elkaar kunnen vinden, is geen geheim meer. Dat was ook te zien in de laatste aflevering van de realityreeks waarin vooral Lex een hoofdrol speelde. Hij kon niet aanzien hoe zijn ex Michelle het goed kon vinden met de andere mannen in het huis en dat liet hij merken. Al was zijn woede blijkbaar niet zo extreem als het leek.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Na een rustig begin is het ondertussen een slagveld geworden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Zo doet jaloezie al af en toe zijn intrede en zijn kleine gevechten ook al niet meer zeldzaam. Ook deze aflevering was er heel wat drama. Daarbij speelde vooral Lex een grote rol.

Lex en Rick

Al sinds de intrede van Michelle, de ex van Lex, bouwt de spanning op. Want hoewel Michelle duidelijk niet meer geïnteresseerd is in Lex, kan hij niet aanzien hoe ze met anderen flirt. Dat zorgde in de vorige aflevering al voor wat ruzie, maar kwam deze aflevering tot een hoogtepunt.

Zo maakte Lex ruzie met Bobbie, de nieuwe bewoner die kwam aangespoeld als ex van Michelle, én Rick. Met die laatste ging hij zelfs op de vuist én besloot hij om zijn spullen in het zwembad te gooien.

Opgezet spel

Maar dat laatste blijkt nu opgezet spel tussen de twee. In het programma Beach Bar van RTL Boulevard (via LoveReality) waren Michelle en Dennis te gast. Zij waren op het eiland toen de ruzie zich voltrok. “Het was hartstikke nep, daarom waren wij ook zo boos”, vertelt Dennis. “Ze zaten daarvoor met z’n tweeën op het balkon, Rick zei ‘dan moet ik wel eerst mijn belangrijke spullen uit de koffer halen'”, ging Michelle verder.

Meer
Lees meer...