‘Ex on the Beach: Double Dutch’-kijkers niet te spreken over gedrag Maxim

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was afgelopen weekend aan zijn zevende aflevering toe. En hoewel de kijkers vorige week op de nodige drama konden rekenen met Joey en Megan, was er deze week alweer een nieuwe hoofdrolspeler. De 19-jarige Maxim maakte namelijk zowel zijn medekandidaten als het publiek helemaal gek met zijn “principes”.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Na een rustig begin is het ondertussen een slagveld geworden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Zo doet jaloezie al af en toe zijn intrede en zijn kleine gevechten ook al niet meer zeldzaam. Maar daar was deze week weinig van te merken. Deze keer lag de ergernis namelijk vooral bij Maxim die de helft van de villa verleidde om ze nadien te laten stikken.

Maxim

Naast de originals zijn er ondertussen dus ook al heel wat exen te vinden in de villa. Een daarvan is de 19-jarige Maxim. Hij kwam als ex van Ellen uit de zee en vertelde de kijkers meteen over zijn principes. Zo zou hij niet kussen of geen seks hebben met dames die in de villa al met een ander gekust hebben of met iemand die al met meer dan tien mannen naar bed is geweest.

Dat zorgt voor de nodige ergernis bij de vrouwen in de villa. Zeker wanneer Maxim ervoor kiest om hen een voor een te verleiden en nadien te laten zitten. En dat was in de aflevering van deze week vooral het geval. Zo belandde hij met Lynn en Cinta in bed en verleidde hij ook Michelle tijdens het avondfeestje. Maar toch kwam daar vervolgens niets van, omdat Maxims “ego veel te groot is om daar aan toe te geven en zijn principes daardoor niet na te komen”.

Reacties

Die principes schieten bij vele kijkers in het verkeerde keelgat. Op Twitter hebben velen het dan ook over hoe hypocriet Maxim overkomt. Zo maakt hij duidelijk dat hij geen vrouwen wil die al te veel seks hebben gehad, maar vervolgens wel zelf vindt dat hij veel seks mag hebben. “Maxim is zo een knulletje die zelf in het rond slaapt, maar de dames die hij scoort moeten een lage bodycount hebben …”, valt er te lezen op Twitter.

Meer
Lees meer...