‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze deelnemer verlaat de villa

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch loopt al bijna op zijn einde. Afgelopen weekend was de achtste aflevering te zien. Daarin stond de drama dichterbij dan de liefde én maakten opnieuw twee exen hun intrede. Tijdens de aflevering namen we ook afscheid van een bewoner die niet zo goed in de groep bleek te liggen.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Na een rustig begin is het ondertussen een slagveld geworden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Zo doet jaloezie al af en toe zijn intrede en zijn kleine gevechten ook al niet meer zeldzaam. Ook deze aflevering was er heel wat drama. Daarbij speelde vooral Lex een grote rol, maar toch was het iemand anders die de villa uiteindelijk verliet.

Cynthia

Al sinds de intrede van Cynthia als extra, leek ze niet goed in de groep te liggen. Tijdens haar eerste avond had ze meteen ruzie met het hele huis en ook de dagen erna maakte ze meer vijanden dan vrienden. In de vorige aflevering moest ze samen met Maxim op hell date vertrekken, en dat was er voor de extra te veel aan. Ze besloot dan ook om haar koffers te pakken.

Haar vertrek werd opgevangen door twee nieuwkomers: Bobbie en Yara-Nour. Die eerste kwam de villa binnen als ex van Michelle en claimde meteen de love mansion samen met Janey. Het valt af te wachten of de love mansion nog voor extra drama zal zorgen.

Meer
Lees meer...