Dennis van ‘EOTBDD’ noemt relatie met Megan “domste beslissing uit zijn leven”

Megan Desaever verraste haar vele volgers eind januari door onverwachts haar verloving aan te kondigen met de Nederlander Dennis Roos, bekend van onder andere Ex on the Beach. Op dat moment waren de twee nochtans nog maar vijf weken samen. Maar die prille liefde bleef uiteindelijk niet lang duren. In Drama Island van RUMAG. doet Dennis nu zijn verhaal.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd toen ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account.

Maar tussendoor ging het in de liefde dus wel goed. Althans, dat leek toch even het geval te zijn. In januari kondigde Megan namelijk haar verloving met Dennis Roos aan. Die was dan weer vooral bekend door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch in 2020.

Dennis en Megan

Dennis was na Ex on the Beach lange tijd samen met Olivia, die in hetzelfde seizoen meedeed. Na een turbulente relatie leken de twee in 2022 nog steeds gelukkig samen, maar daar kwam dus uiteindelijk ook een einde aan. Eind 2022 maakte hij zijn relatie met Megan bekend.

Ongeveer vijf weken later postte Megan een foto op haar Instagram Story waaruit bleek dat de twee al verloofd waren. Maar dat sprookje was van korte duur. Want kort na de verloving liep de relatie op de klippen tijdens een reis naar Dubai.

“Ik ben er niet trots op”

“Dat is echt een van de domste beslissingen van mijn leven geweest. Het ging niet zo goed met Olivia (zijn ex, red.) en toen kwam ik Megan tegen. Het ging allemaal supersnel. Ik zat in een waas van twee maanden. Achteraf bleek het een grote afleiding zijn”, vertelt Dennis in Drama Island.

“Dat verloven was een grote poppenkast. Ik heb me toen volledig mee laten slepen en heb dat toen gedaan. We waren allebei dronken en het gebeurde gewoon. En toen heeft ze meteen zo’n story geplaatst. Maar daar ben ik niet trots op.”

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...