‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Lynn reageert op bekende ‘principes’ van Maxim

Het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er alweer op. Afgelopen weekend was de laatste aflevering te zien op MTV en daarin kregen de fans opnieuw te zien hoe Maxim (19) probeerde vast te houden aan zijn principes. Daarop kwam al heel wat reactie van de kijkers, maar ook de medebewoners hadden er zo hun twijfels bij.

In Ex on the Beach gaan er acht originals op zonnige strandvakantie. Daarbij hebben ze alle luxe van de wereld, vieren ze elke avond feest en gaan ze af en toe op date. Maar er zit natuurlijk ook een addertje onder het gras. Elke aflevering spoelen er een aantal exen aan die het avontuur heel wat minder leuk maken. Soms zorgt dat voor opflakkerende liefde, maar vaak resulteert het gewoon in drama.

Ook dit seizoen was er heel wat plek voor drama. Zo zorgde jaloezie vaak voor ruzies en kleine gevechten en moesten Joey en Megan zelfs na enkele afleveringen vertrekken. Ook Cynthia vertrok enkele dagen later omdat ze zich niet thuisvoelde.

Maxim

Maar een van de andere meest besproken dingen uit de reeks dit seizoen is de 19-jarige Maxim. Hij kwam als ex van Ellen, die ondertussen spijt heeft van haar deelname, de zee uit. Bij zijn intrede was hij meteen duidelijk over zijn principes. Zo zou hij geen dames kussen die in de villa al met een ander gekust hebben én zou hij niet het bed induiken met vrouwen met een te hoge bodycount.

Op die manier was er dus wekenlang een soort spelletje gaande tussen Maxim en de vrouwen in de villa. Die vrouwen wilden hem maar al te graag van zijn principes afhelpen, maar Maxim hield stand.

Zonder camera’s

Althans, dat dacht iedereen toch. In een nieuwe aflevering van De Beach Bar van RTL Boulevard (via LoveReality) vertelt Lynn, een van de andere exen, namelijk dat hij niet altijd even hard vasthield aan die principes. “Hij wil zichzelf netter voordoen”, vertelt ze. “Ik weet ook hoe hij is als er geen camera’s zijn en dan is hij niet zo van z’n principes. Dan maakt de bodycount niet zoveel uit.”

Of er ook nog andere verhalen van Maxim zonder camera’s zijn, dat krijgen we deze zondag te zien tijdens de grote reünie op MTV.

Ex on the Beach: Double Dutch is zondag om 22 uur te zien op MTV.

Meer
Lees meer...