‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Zo gaat het nu met de deelnemers

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit erop. Afgelopen weekend was de laatste aflevering te zien op MTV en daarin zijn heel wat duo’s samen richting Nederland en België vertrokken. Maar hield hun relatie ook stand? Dit is hoe het nu gaat met alle originals en exen.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt als hun exen op het strand verschijnen.

Bij de meesten ligt de focus tijdens de reis op lust, maar toch ontstaan er elk jaar enkele ‘koppels’. Op de reünie is het nog wachten tot dit weekend, maar toch is er al heel wat bekend over de huidige status van alle kandidaten.

Seizoen 9

Het meest recente seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was er weer eentje om in te kaderen. Nadat het seizoen overwegend rustig begon, was dat na enkele afleveringen al niet meer het geval. Zo zorgde jaloezie vaak voor ruzies en kleine gevechten en moesten Joey en Megan zelfs na enkele afleveringen vertrekken. Ook Cynthia vertrok enkele dagen later omdat ze zich niet thuisvoelde.

De anderen hadden wel veel plezier in de villa. Zo werden de principes van Maxim elke dag zwaar op de proef gesteld, waren er maar twee dagen waarop Marc-Junior het zonder dame naast hem moest stellen én werd Ellen met zeven exen uitgeroepen tot koningin van de villa.

Hoe gaat het nu?

Aan het einde van de aflevering vertelden heel wat duo’s dat ze elkaar nog zouden terugzien. Maar daar leek, eenmaal terug in België, weinig van aan te zijn. Onder andere Rick en Ellen zouden nog afspreken, maar hebben elkaar uiteindelijk niet meer gezien. Ondertussen heeft Ellen een nieuwe vriend en stelde ze zich kandidaat voor Miss België. Voor haar deelname aan het programma lijkt ze zich te schamen.

Ook Michelle en Dylan “de tongtornado” beloofden elkaar nog op te zoeken. Maar dat liep al bij aankomst in België en Nederland opnieuw mis. De twee hebben elkaar nog wel gezien, maar een relatie zat er duidelijk niet in. Dat was ook bij Marc-Junior en Janey het geval. Zij hebben elkaar nog opgezocht voor seks, woonden zelfs een tijdje samen, maar zijn nadien met knallende ruzie uit elkaar gegaan.

Of er nog andere zaken zijn die we moeten weten, krijgen we deze week in de reünieaflevering op MTV te zien.

Meer
Lees meer...