Megan Desaever verklapt in TikTok-video hoeveel ze uitgaf aan uiterlijk

Dat Megan Desaever er niet meer helemaal hetzelfde uitziet als enkele jaren geleden, is de meesten al opgevallen. Sinds haar deelname aan Temptation Island koos de realityster er namelijk voor om enkele zaken aan zichzelf te laten veranderen. En hoewel dat voor de meesten stukken van mensen kost, bleek dat bij Megan niet het geval.

De grootste realityster van dit moment is misschien wel Megan Desaever. Zo was ze laatst te zien in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch én was er ook de belastingskwestie rond haar OnlyFans-account. Maar zo’n realityster zijn, kost natuurlijk ook geld. In een nieuwe video geeft Desaever daar meer uitleg over.

Megan

De Belgische Megan was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” werd genoemd waarna ze vreemdging met Joshua. Enkele maanden geleden kwam ze bij ons nog eens in het nieuws toen ze toegaf geen belastingen te betalen voor haar OnlyFans-account. Ondanks alle negatieve aandacht daarrond, zag Megan toch haar cijfers op de site groeien.

Daarnaast haalt ook haar liefdesleven vaak de pers. Dat deed ze onder andere heel recent nog toen ze zich verloofde met de Nederlander Dennis Roos. Die verloving was best opvallend, want de twee kenden elkaar toen nog maar een maand. Lang bleef het dan ook niet duren, en ondertussen kunnen Megan en Dennis niet meer door één deur. Ondertussen lijkt Megan gelukkig samen te zijn met Joey, die ze leerde kennen in het meest recente seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.

Prijs

Doorheen de jaren en realityshows valt op dat Megan al enkele keren aan zichzelf heeft laten werken. In eerste instantie koos ze vaak voor een nieuwe haarstijl of -kleur, maar ook aan haar lippen en borsten liet ze (twee keer) werken.

In een TikTok-video van Parra Play vertelt de realityster nu hoeveel ze daar in totaal aan uitgaf. “Ik krijg heel veel gesponsord”, klinkt het. “Mijn eerste borstvergroting, mijn tanden, mijn lip fillers en mijn haar kreeg ik allemaal gratis.” Voor haar tweede borstvergroting moest ze wel betalen. “Daarvoor heb ik ongeveer 6.000 euro betaald omdat ik wou dat het door een topchirurg werd gedaan.”

@parra_play Vinden jullie €6000 te veel?🫣 #megan #exonthebeachdoubledutch #exonthebeach #eotb #temptationisland #temptationislandnl ♬ original sound – ParraPLAY
Meer
Lees meer...