Megan Desaever: “Mijn OnlyFans is ontploft na de belastingrel”

Slechte reclame is ook reclame. Dat heeft Megan Desaever, bekend van Temptation Island en nu ook Ex on the Beach: Double Dutch, nog maar eens bewezen. De influencer bekende begin dit jaar doodleuk dat ze geen belastingen betaalt op het geld dat ze verdient via OnlyFans. Sindsdien zou haar aantal abonnees verviervoudigd zijn.

De Belgische Megan is een van de bekendste figuren uit de realitywereld in ons land. Zij was voor het eerst te zien in Temptation Island uit 2018 waar ze door haar toenmalige vriend Kevin “koekerond” genoemd werd en vervolgens in bed dook met Joshua. 

OnlyFans

Sindsdien blijft Megan regelmatig in de media opduiken, soms met vermeende nieuwe relaties en soms zelfs met verlovingen. Megan is echter niet alleen terug te vinden in realityprogramma’s en op Instagram. Zo’n twee jaar gelden maakte ze bekend dat ze vanaf dan ook een account heeft op OnlyFans. Daar kunnen geïnteresseerden betalen om regelmatig nieuwe pikante foto’s en filmpjes van haar te zien. Dat kost je wel 24,99 dollar (bijna 23 euro) per maand, een bedrag dat wel daalt als je je meteen voor een langere periode abonneert.

Megan haalde begin dit jaar het nieuws met dat OnlyFansaccount. Bij Allures, een talkshow van het Nederlandse YouTubekanaal Rumag, vertelde ze toen namelijk over hoeveel geld ze verdient met OnlyFans. Megan voegde daar meteen ook doodleuk aan toe dat ze daar wel geen belastingen op betaalt omdat ze dat “oneerlijk” vindt.

“Maal vier”

Kort daarna is Megan door de belastingsdienst uit haar bed gelicht en binnenkort zou ze naar Dubai willen verhuizen om verdere problemen te vermijden. Toch had heel die rel ook positieve gevolgen, zoals Megan zelf toegaf in gesprek met de online talkshow Beach Bar. “Door die uitspraak is mijn OnlyFans heel hard gegaan, maal vier zelfs”, klonk het daar.

Meer
Lees meer...