Ex van Megan Desaever reageert op nieuwe relatie: “Alleen voor de aandacht”

De drama in realityland houdt maar niet op. Na de exit van Megan Desaever en Joey, haar vriendje in de villa, uit het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch stopt het nieuws maar niet. Enkele dagen geleden maakte het duo namelijk bekend dat ze nu ook echt gelukkig samen zijn, maar daar geloofd Megans ex Dennis Roos helemaal niets van.

Het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch had met Megan Desaever ineens een bekende deelnemer. Zij kwam in de tweede aflevering als ex van Dylan, een van de originals, uit de zee. Nadien bleek ze het meteen goed te kunnen vinden met Joey. Ondertussen zijn de twee terug thuis en lijken ze nog steeds gelukkig. Maar daar is volgens Dennis Roos niets van aan. Dennis en Megan waren tot enkele maanden geleden, en dus ook na de opnames van het programma, nog verloofd.

Megan en Joey

In de laatste nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch was te zien hoe Megan en Joey huiswaarts vertrokken. Dat vertrek kwam er nadat nieuwkomer Rick een bestaand stelletje uit elkaar moest halen door één persoon naar huis te sturen. Dat werd Joey, waarna Megan besloot om mee te gaan.

De opnames van het programma zijn ondertussen al enkele maanden afgelopen en ondertussen is er over het liefdesleven van Megan Desaever heel wat geschreven. Zo was ze tot enkele maanden geleden nog samen met Dennis Roos, met wie ze ook kort verloofd was. Maar dat sprookje bleef niet duren, want enkele weken geleden was ze dan weer samen op reis met Joey.

“Voor de aandacht”

Om de geruchten de kop in te drukken, maakten Megan en Joey enkele dagen geleden aan RTL Boulevard dan ook bekend dat ze ondertussen echt samen zijn. Dat gebeurde kort na de breuk tussen Megan en ex-verloofde Dennis. Maar die laatste reageerde onder een video van dat interview op Instagram.

“Ik wil Joey heel veel sterkte toewensen met deze leugenaar”, valt er te lezen. “Niet eens één woord in deze video is waar, maar ik ga die aandacht niet meer extra voeden. Want dat is waar je op uit bent, weer in de media komen. Overigens ook de reden waarom je met Joey bent (jouw woorden).” Dennis heeft zijn reactie ondertussen alweer verwijderd.

Bekijk de video van Fawry Not Sawry hier:

Meer
Lees meer...