Meghan en Harry krijgen nieuwe plaats in Madame Tussauds

Prins Harry en Meghan Markle deden vorig jaar afstand van het Britse koningshuis en daardoor kunnen hun beelden niet langer bij de rest van de koninklijke familie staan. De twee beelden werden daardoor enkele maanden achter de schermen bewaard, maar nu hebben ze een nieuw plekje gekregen.

Meghan Markle en Prins Harry zijn vanaf maandag op een andere plaats te vinden in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds in Londen. De twee stonden normaal bij de andere leden van de koninklijke familie, maar sinds ze afstand deden van hun koninklijke titels en naar de Verenigde Staten verhuisden, stonden ze daar niet meer op hun plaats.

Hollywood

Net zoals in het echte leven, verhuizen Harry en Meghan bij Madame Tussauds naar de Verenigde Staten. Vanaf nu zullen Harry en Meghan in het wassenbeeldenmuseum te vinden zijn bij de zogenaamde Awards Party-zone, waar heel wat andere Hollywoodsterren te vinden zijn.

“Prins Harry en Meghan zijn nu te vinden bij hun vrienden uit Hollywood, dat past bij hun status als internationale A-sterren”, zo klinkt het bij Madame Tussauds. Ze staan daar onder andere tussen Brad Pitt, Kim Kardashian en David en Victoria Beckham. Maandag opent het Britse wassenbeeldenmuseum opnieuw de deuren nadat het enkele maanden moest sluiten door de uitbraak van het coronavirus.

Zwanger

Meghan Markle is op dit moment zwanger van haar tweede kindje met Harry. In het interview met Oprah Winfrey liet het echtpaar weten dat hun tweede kindje een meisje wordt. In gokkantoren wordt op dit moment druk ingezet op de naam van de baby die volgens velen toch nog een link naar de Britse koninklijke familie zou hebben.

Zo denken velen dat het koppel zou gaan voor de naam Philippa, naar de recent overleden grootvader van Harry Prince Philip. Een andere naam die populair is in gokkantoren is Elizabeth, een rechtstreekse verwijzing naar de Queen.

Meer
Lees meer...