Bookmakers voorspellen naam van dochter Harry en Meghan: dit zijn de favorieten

Meghan Markle en prins Harry verwachten komende zomer hun tweede kindje. Archie Mountbatten-Windsor krijgt dan een zusje en dus wordt er druk gespeculeerd welke naam het dochtertje van de voormalige royals zal krijgen.

Op Valentijnsdag van dit jaar maakten Meghan Markle en Harry bekend dat ze komende zomer een tweede kindje verwachten. Een kleine maand later – tijdens het beruchte interview met Oprah Winfrey – maakte het koppel bekend dat Archie een kleine zus krijgt.

Philippa

Zoals altijd het geval is bij een zwangerschap in de Britse koninklijke familie kan je ook nu opnieuw bij de bookmakers een gokje wagen op de naam van het ongeboren baby’tje. Daar is nu recent een nieuwe favoriet naar boven gekomen. Heel wat mensen denken namelijk dat Harry en Meghan hun dochtertje Philippa zullen noemen, naar de zopas overleden Prince Philip (99).

De naam Philippa is op die manier zelfs de vorige topfavoriet voorbijgestoken. Sinds de aankondiging van de zwangerschap stond Diana namelijk helemaal bovenaan bij de meeste bookmakers. Veel mensen denken namelijk dat Harry op die manier een eerbetoon zal willen brengen aan zijn veel te vroeg overleden moeder. Op de derde plaats vinden we de naam Elizabeth, de naam van huidige Queen, terug.

Vredesoffer aan de Queen

“Koninklijke fans hopen steeds meer dat Harry en Meghan hun dochter Philippa zullen noemen. Het is ongeveer de enige naam waarop op die moment wordt geld ingezet door gokkers”, zegt Jessica O’Reilly van de gokwebsite Ladbrokes aan Daily Mirror. “Het zou zeker geen grote verrassing zijn als Diana wordt gekozen, hoewel het waarschijnlijker is dat het een tweede naam zal zijn. Elizabeth is ook een populaire gok, waarbij royalisten denken dat het een soort vredesoffer zou kunnen zijn van het paar naar de Queen toe.”

Meer
Lees meer...