Meghan Markle en prins Harry maken geslacht tweede kindje bekend

In het gesprek met Oprah deden Meghan Markle en Harry enkele opvallende onthullingen, maar er was ook plaats voor vrolijker nieuws. Zo maakt het koppel het geslacht van baby nummer twee bekend.

Gisteren werd het langverwachte interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey uitgezonden in de Verenigde Staten. Daarbij deed het koppel enkele verrassende onthullingen over waarom ze beslisten om afstand te doen van het Britse koningshuis. Maar er zaten ook mooiere momenten in het gesprek.

Meisje

Op dit moment is Meghan Markle zwanger van haar tweede kindje met Harry. Het koppel verwacht nu een zusje voor hun zoontje Archie. Ironisch genoeg wordt die combinatie bij ons al eens omschreven als ‘de koningswens’.

Het meisje zal dus opgroeien zonder de koninklijke titel van prinses, die ook haar broer Archie niet kreeg. Maar daar trekken Meghan en Harry zich niets van aan. “We hebben ons gezin van vier en twee honden. Wat kan een mens meer wensen?”

Intiem huwelijk

Het koppel liet ook weten dat ze eigenlijk al getrouwd waren voor hun publieke huwelijk op 19 mei 2018. Het koppel hield toen een intieme ceremonie met hun tweeën in hun eigen achtertuin, enkel in aanwezigheid van de aartsbisschop van Canterbury.

“Niemand weet dat. Maar we belden de aartsbisschop en zeiden: ‘Kijk, het spektakel was voor de wereld, maar we wilden onze eenheid bekrachtigen onder ons’.” Het is duidelijk dat de ceremonie in hun achtertuin persoonlijker en belangrijker is voor het koppel. “De geloften die we ingekaderd hebben in onze kamer, zijn degene die we uitspraken in onze achtertuin.”

Meer
Lees meer...