Harry en Meghan in verwachting van tweede kindje: Archie wordt grote broer

Prins Harry en z’n vrouw Meghan Markle verwachten hun tweede kindje. Dat heuglijke nieuws is op een ietwat ongewone manier bekendgemaakt, toch zeker voor een kleinkind van Queen Elizabeth II. Fotograaf en goede vriend van het koppel, Misan Harriman, deelde een zwart-wit-kiekje van de twee. Meghan houdt haar hand op haar bolle buik.

Prins Harry en Meghan Markle worden binnenkort voor de tweede keer ouders. Het goede nieuws komt van fotograaf en goede vriend van het koppel, Misan Harriman. Het is ondertussen ook bevestigd door een woordvoerder van de Duke & Duchess of Sussex.

Grote broer Archie

“We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt”, klinkt het. Het jongetje wordt in mei twee jaar. Wanneer het tweede kindje van Harry en Meghan precies verwacht wordt, is niet bekend. De twee zijn volgens hun woordvoerder “dolgelukkig” en da’s ook op de foto van Harriman te zien.

Op de zwart-witfoto zijn Harry en Meghan – uiteraard – samen te zien. Hij zit op het gras voor een boom. Zij ligt op haar rug, met haar hoofd op z’n schoot, en haar hand op haar bolle buik. Veel woorden zijn bij zo’n foto eigenlijk niet nodig.

https://twitter.com/misanharriman/status/1361033242950971394

Miskraam

Het goede nieuws komt kort nadat Meghan Markle bekendmaakte dat ze afgelopen juli een miskraam heeft gehad. Ze deelde haar verhaal en haar emoties in een opiniestuk in de New York Times. Dat kreeg de veelzeggende titel The Losses We Share, oftewel, de verliezen die we delen.

“Het was een ochtend in juli die net zo normaal begon als elke andere dag. Ontbijt klaarmaken, de honden voeren, vitamines innemen, die ontbrekende sok zoeken, een waskrijt vanonder de tafel oprapen en mijn haar in een paardenstaart doen voor ik mijn zoon uit zijn wieg haal”, begon Meghan Markle haar verhaal.

Het was kort daarna, na het verschonen van de luier van zoontje Archie, dat Meghan ineens een scherpe kramp voelde. “Ik viel op de grond met hem in mijn armen en neuriede een slaapliedje om ons allebei kalm te houden. Het vrolijke deuntje stond in schril contrast met mijn gevoel dat er iets niet klopte. Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Meer
Lees meer...