Prins Harry en Meghan Markle lossen speciale aflevering podcast (inclusief nieuwjaarswensen van Archie)

Meghan Markle en haar prins Harry hebben zo’n twee weken geleden een teaser voor hun Spotify-podcast op de wereld losgelaten. En nu is ook voor het eerst een aflevering uit die Archewell Audio-podcast verschenen. Het gaat om een speciale aflevering, waarin Harry, Meghan en een hele resem gasten terugdenken aan het voorbije jaar en vooruitblikken op het jaar dat voor de deur staat.

Na het voorsmaakje van een dikke twee minuten dat prins Harry en Meghan Markle twee weken geleden hebben gelost, is het nu eindelijk zover. De eerste aflevering van Archewell Audio is verschenen. Om het vreemde jaar 2020 positief af te sluiten en het nieuwe jaar 2021 goed in te zetten, deelden Meghan en Harry een heuse Holiday Special.

In die special deelt het koppel z’n ervaringen van het voorbije jaar. Of ze het ook zullen hebben over de afstand die ze hebben genomen van het Britse koningshuis, zul je zelf moeten ontdekken. Ze blikken ook vooruit op 2021, dat een jaar van hoop en liefde moet worden.

Mensen die inspireren

Het zijn niet alleen Meghan en Harry die aan het woord komen. Nope, ze krijgen gezelschap van een hele resem bekende koppen uit de entertainment-, sport- en maatschappelijke wereld.

“We dachten: ‘Wat als we nu eens mensen samenbrengen die ons inspireren, mensen die we bewonderen?’ Zij delen ook hun gedachten over wat ze hebben geleerd in 2020”, vertelt Meghan in de intro van de special.

“Verrassing of twee”

Meghan Harry Archie
Meghan Markle en Prins Harry met hun zoontje Archie – Isopix (via Splash News)

Het gaat onder andere om politica Stacey Abrams, schrijver Deepak Chopra, muzikale legende Elton John, talkshowhost James Corden, hoogleraar Brené Brown en acteur Tyler Perry “plus een verrassing of twee”.

Eén van die verrassingen zit helemaal op het einde van de aflevering. Je moet dus veel geduld hebben, maar het is het meer dan waard. Wat je te horen krijgt? De nieuwjaarswens van Harry en Meghans zoon Archie!

De Holiday Special van Archewell Audio is terug te vinden op Spotify. Op de eerste ‘echte’ aflevering van de podcast, moeten we wel nog even wachten.

Meer
Lees meer...