Prins Harry en Meghan Markle bij Oprah: “Ik was bang dat de geschiedenis zich zou herhalen”

Prins Harry en Meghan Markle zijn op zondag 7 maart te zien in een exclusief interview met Oprah. Daarbij is geen enkel onderwerp taboe en zal het dus uitgebreid gaan over de zogenaamde ‘Megxit’, waarbij het koppel besliste om afscheid te nemen van het Britse koningshuis. In een eerste teaser voor dat interview komen we al te weten hoe persoonlijk het wordt.

“Was je stil of werd je monddood gemaakt?” Dat is de eerste vraag van Oprah die we te horen krijgen in de teaser voor het interview met Meghan Markle en prins Harry dat we eind deze week mogen verwachten. In dat interview zal Oprah de voormalige Britse royals uithoren over hun beslissing om afscheid te nemen van het Britse koningshuis en daarbij zullen we duidelijk heel wat te weten komen.

“Bijna niet te overleven”

In de korte teaser krijgen we zo al te horen dat geen enkel onderwerp taboe is in het interview. We horen ook al enkele stevige vragen van Oprah, zoals “werd je monddood gemaakt?” of “Bijna niet te overleven? Was er dan een breekpunt?”.

Vervolgens horen we prins Harry ook zeggen: “Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zichzelf zou herhalen”. Dit kan een verwijzing zijn naar de dood van Harry’s moeder, prinses Diana. Zij overleed in een auto-ongeluk in 1997 op een moment waarop het leven als prinses haar enorm zwaar viel. Op het einde van de teaser krijgen we Oprah te horen die zegt: “Jullie hebben enkele choquerende dingen gezegd hier”. Dat belooft dus.

Zwanger

In het interview zien we ook Meghan Markle met haar groeiende babybuikje. De voormalige actrice is zwanger van haar tweede kindje met Harry en verwacht dus een broertje of zusje voor hun zoontje Archie.

Harry gaf eerder ook al een interview met James Corden. Ook daarin sprak hij openlijk over de situatie in het Britse koningshuis en waarom het koppel daaraan wilde ontsnappen.

Bekijk hier de teaser voor het interview met Oprah:

Het volledige interview verschijnt op zondag 7 maart op de Amerikaanse zender CBS.

Lees ook:

Meer
Lees meer...