Met dit handige Facebooktrucje koop je nooit meer zonder extra korting

Altijd shoppen met korting doe je tegenwoordig dankzij het handige Facebooktrucje van Spaarbot. Deze bot zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste kortingscodes voor je favoriete webshops ontvangt.

Heb jij ook iemand in je familie of vriendenkring die altijd bonnetjes spaart, de beste deals weet te scoren en topstukken aan soldenprijsjes weet te vinden? En ben je stiekem wat jaloers op die gave? No worries, vanaf nu heb jij Spaarbot om je te helpen shoppen met korting!

Wat is Spaarbot?

Spaarbot is je beste vriend die ervoor zorgt dat je nooit meer koopt zonder extra korting. Stuur hem een berichtje via Facebook met daarin de naam van de webshop waar je wil winkelen en hij stuurt je een kortingscode! Gedaan dus met online zoeken naar kortingscodes voor bijvoorbeeld Zalando, ZEB, ICI Paris XL, Domino’s Pizza, Pizzahut, Plopsaland, Yves Rocher, Center Parcs, Albelli of Blokker. En dat is slechts een selectie van de webshops waarvoor Spaarbot je kortingscodes kan bezorgen.

Hoe werkt Spaarbot?

Het principe van Spaarbot is supersimpel: je gaat naar de Facebookpagina van Spaarbot en klikt op de knop “bericht verzenden”. Bij wijze van welkom zal Spaarbot je vragen of je met hem aan de slag wil gaan. Vervolgens typ je de naam van de webshop waarvan je korting wil ontvangen en Spaarbot stuurt je de code. Easy, so get shopping!

Krijg elke maand een spaartip

Spaarbot kan zelfs nog meer dan enkel kortingscodes geven. Vraag hem bijvoorbeeld eens naar de spaartip van de maand. Dan ontvang je een unieke deal of actie waarmee je je voordeel kan doen. Alle acties worden zorgvuldig gecontroleerd en zijn 100% betrouwbaar.

Gedaan met het internet afschuimen op zoek naar kortingscodes voor je favoriete webshop. Vanaf nu kan je vertrouwen op het handige Facebooktrucje van Spaarbot. Een berichtje sturen volstaat om nooit meer te moeten shoppen zonder extra korting!

Meer
Lees meer...