‘Miitopia’ voor Nintendo Switch verschijnt vrijdag

Vanaf vrijdag kunnen spelers vertrekken op een waanzinnig en grappig avontuur, want dan verschijnt Miitopia voor Nintendo Switch. Reis door een uitgestrekte wereld vol vreemde vijanden tijdens je missie om de gestolen gezichten te redden van de duistere vorst.

Spelers kunnen zelf de hoofdrolspelers van dit avontuur creëren, van het dappere team waarmee je op reist gaat tot de grote slechterik, de duistere vorst. Tussen het vechten met maffe vijanden door, is het tijd om even uit te rusten in de herberg en de banden tussen Mii-personages te versterken. Als teamleden in dezelfde kamer verblijven, zal hun vriendschap evolueren. Je kunt daarvoor ook Mii-personages op uitjes sturen, bijvoorbeeld naar een café, bioscoop of andere gelegenheid. Geen twee vriendschappen zijn hetzelfde.

Unieke avonturen

Verwacht hilarische interacties, gekke relaties en onverwachte situaties die je avontuur steeds unieker maken. Je team wordt vergezeld door een paard dat je trouw zal dienen als je er goed voor zorgt. Het paard kan je tijdens gevechten een hoefje helpen, maar je ook op andere manieren van dienst zijn.

Via de Mii-maker van de Nintendo Switch kunnen spelers heel eenvoudig Mii-personages maken en aan de game toevoegen. Vervolgens is het nu ook mogelijk om Mii-personages met vrienden uit te wisselen. In Miitopia kunnen spelers allerlei nieuwe aanpassingsopties gebruiken om Mii-personages fraaier dan ooit te maken, inclusief weelderige pruiken, kleurrijke kapsels en allerlei make-up.

Gratis demo

Een gratis demo van Miitopia is beschikbaar voor iedereen die dit grappige, fantasievolle avontuur wel eens wil proberen. Het is ook mogelijk om de opgeslagen gegevens van de demo over te zetten naar de volledige versie van de game, zodat spelers hun avontuur naadloos kunnen vervolgen.

Bekijk hier de trailer van Miitopia:

Meer
Lees meer...