Komen ‘The Legend of Zelda: Ocarina of Time’ en ‘Majora’s Mask’ naar Nintendo Switch?

Er doen geruchten de ronde dat Nintendo toch nog de twee meesterwerken Ocarina of Time en Majora’s Mask naar Nintendo Switch zal brengen. Het zou een welgekomen verrassing zijn voor alle fans in het 35ste jaar van de franchise.

Vorige week schreven we hier nog dat het wel eens een flauwe 35ste verjaardag van de Zelda-franchise zou kunnen worden. Er is nog steeds geen releasedatum van Breath of the Wild 2 en zelfs bijzonder weinig nieuws over de game. Tot nu toe werd alleen bevestigd dat Skyward Sword dit jaar een herwerkte versie op Nintendo Switch zal krijgen.

Alle games van alle consoles

Nu werden er geruchten gelost door NateDrake (via Screenrant), die bekend staat voor zijn betrouwbare leaks over Nintendo. Ocarina of Time en Majora’s Mask zouden naar Nintendo Switch komen. Hij heeft het ook over The Wind Waker en Twilight Princess die bespeelbaar zouden worden op de console. Mocht dit nieuws waarheid worden, wil het zeggen dat je dan alle voormalige titels van NES, SNES, Nintendo64, GameCube en Wii op Nintendo Switch zou kunnen spelen. Opeens heel wat goed nieuws in het jaar van de 35ste verjaardag van The Legend of Zelda.

Absoluut meesterwerk

Ocarina of Time en Majora’s Mask kwamen respectievelijk in 1998 en 2000 uit op Nintendo64. Vooral Ocarina of Time heeft het statuut van meesterwerk. Majora’s Mask zou het ook krijgen, maar wordt iets te veel vergeleken met zijn voorganger. Voor velen is Skyward Sword, dat zeker naar Switch komt, de ‘slechtste’ uit de franchise. Met de nieuwe geruchten zou er dus veel meer zijn om naar uit te kijken voor de fans van Link, Zelda en Ganon.

Meer
Lees meer...