Left Right
scrollTop top

Miley Cyrus sleutelt aan plaat vol Metallica-covers: ‘Master of Puppets’ of toch gewoon ‘Nothing Else Matters’?


Miley Cyrus plaat covers Metallica
© EPA

Popicoon Miley Cyrus heeft voor haar volgende album niet enkel inspiratie uit de muziek van Metallica geput, ze werkt ook aan een album vol covers van de grootste metalband ooit. Dat vertelt ze in het Amerikaanse Interview Magazine.

“We hebben gewerkt aan een album met Metallica-covers”, antwoordde Cyrus op de vraag waarom ze niet thuis was. Het is niet de eerste keer dat Miley Cyrus nummers van Metallica covert. Zo zong ze in 2019 tijdens een optreden op het Britse Glastonbury Festival nog Nothing Else Matters, de grootste commerciële hit van de band.

Zware songs?

Wanneer het Metallica-album van de popzangeres wordt uitgebracht, is nog niet bekendgemaakt. Welke metalsongs ze zal zingen, is nog niet geweten. Dat Nothing Else Matters ertussen zal zitten, staat alvast als een paal boven water, maar of ze zich ook zal wagen aan loodzware kleppers als One, Master of Puppets en Creeping Death valt nog af te wachten.

Muziekjournalisten verwachten alvast dat Miley Cyrus dit jaar nog een album uit zal brengen. Ze kondigde eerder alvast aan dat er een album met de titel ‘She Is Miley Cyrus’ aankomt. Haar recente hit Midnight Sky is een single van die plaat.

Creativiteit

De 27-jarige zangeres liet ook weten momenteel erg creatief te zijn, terwijl haar creativiteit in eerste instantie juist afnam door de coronapandemie.

“We hebben zoveel geluk dat we tijdens dit alles aan onze kunst kunnen blijven werken”, zei ze. “In het begin voelde het niet erg inspirerend en nu ben ik helemaal op dreef.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938