Left Right
scrollTop top

Milow ontroert Nederland met emotionele versie van ‘Redemption Song’ in ‘Beste Zangers’


Milow Beste Zangers
© YouTube

De Vlaamse zanger Milow is op dit moment te zien in Beste Zangers, het Nederlandse programma waarop Liefde Voor Muziek gebaseerd is. En in de laatste aflevering wist hij heel wat harten te veroveren bij onze noorderburen.

Milow is hét gespreksonderwerp van de dag in Nederland. De Vlaming is al een tijdje te zien in Beste Zangers maar wist gisteren een gevoelige snaar te raken.

Beste Zangers

Beste Zangers is de voorloper van wat wij kennen als Liefde Voor Muziek. In het programma coveren verschillende artiesten dus elkaars nummers, daarbij staat elke week een andere artiest centraal.

De groep, die dit jaar bestaat uit Miss Montreal, Wulf, Tabitha, Stef Bos, Diggy Dex, Suzan & Freek en onze eigen Milow, reisde af naar Ibiza om daar elkaars nummers te brengen. Net zoals in Liefde Voor Muziek vertrekken de artiesten als vrijwel wildvreemden naar hun bestemming, maar keren ze als een hechte vriendengroep terug.

Tabitha

in de meest recente aflevering stond de zangeres Tabitha centraal. Hoewel het de gewoonte is om nummers van de artiest te coveren, gaf Milow er een andere draai aan. Tabitha vertelde namelijk over hoe haar vader overleed. Op de begrafenis werd toen het nummer Redemption Song van Bob Marley gespeeld. Een nummer dat Tabitha sindsdien probeerde te mijden.

Hoewel Tabitha het nummer dus al jaren vermijdt, nam Milow toch het risico om het nummer live te brengen. En dat risico pakte uit in z’n voordeel. Zijn akoestische versie van het nummer liet noch Tabitha noch televisiekijkend Nederland ongeroerd. Na afloop liet Tabitha zelfs weten: “Zo mooi dat het altijd voor mij een liedje is geweest dat ik niet kon horen en nu wilde ik eigenlijk niet dat het stopte. Het staat nu voor een traan en een lach.” Op sociale media regent het positieve reacties over Milows versie van het nummer.

Beluister hier de mooie versie van Redemption Song door Milow:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489